Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghyuyu

w opolskiem zginelo 5 osob, w warminskim 6.....polacy jezdza jak debile

Polecane posty

Gość bghyuyu

zdalam prawko trzy lata temu i chyba juz nie wsiade za kierownica.Jezdzilam cale trzy lata przepisowo, nieraz zostalam otrabiona przez furiata jadacego 120 na godzine, nieraz malo co nie zginelam podczas wyprzedzania na trzeciego, a juz warszawiacy to kompletne dno jezeli chodzi o jazde

Gość mieszkam poza polska
nigdy tu nie wsiadam za kierownica bo zwyczajnie sie boje. Boje sie polskich kierowcow

Gość ptasiek nastroszony
się trochę miejsc pracy zwolniło i niektórym się metraż mieszkania zwiększyl to co narzekać

Gość Astoria1985r
To prawda. Swoje frustracje przekładają na kierownice, myślą, że tu im wszystko wolno. Niecierpię takich troli! Powinni im odbierać prawko, bo zagrażają normalnym ludziom.

Gość e tam frustracje
toż to bogowie szos :D :D :D

Gość gfgggg
ja tez mam prawko a nie mam auta i nie jeżdzę w ogole. jak cos to wsiadam w pociąg, bezpieczniej.

Gość zgodzę się z tą opinią
że Polacy jeżdzą jak debile, nie obrażając debili, zresztą nie chodzi tylko o Polaków (wnioskując po tablicach rejestracyjnych) naprawdę czasem strach wyjść na ulicę. Jakby wszyscy śpieszyli się co najmniej do umierającego. Wiem, że w Polsce nie ma autostrad, ale to że wyobrazisz sobie że osiedlowa alejka szerokości jednego auta jest autostradą to nie znaczy że tak się stanie. Z tego względu jestem jedną z chyba nielicznych osób, które nie chcą, żeby benzyna była tańsza :)

Gość w opolsKIM a nie SKIEM!!
no

Gość a dlaczego nie skiem?
Zobacz, nawet na wp tak piszą: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tragiczny-wypadek-w-Opolskiem-nie-zyja-dwie-osoby,wid,13439953,wiadomosc.html?ticaid=1c8da

Gość centrumkredytowe.net
Bo Polacy to debile pozdrawiam www.centrumkredytowe.net

Gość ssgrgsrg
opolskie i warmia tam łatwiej o folksdojcza niż Polaka

Polacy jeżdżą jakby chcieli się pozabijać... i zabijają częściej niż kierowcy innych krajów :(

Gość 678987678909876
to mogas poczytac topik o martwym polu jak sie madrza zer cos takiego nie istanieje;] widacilu debili w pl za kierownica poecam fimik na wykopie wlasnie jak gosc ma auto w martwympou i zaczyna wyprzedzac dwa dachowania

Gość sarneka
W warminskim 7 osob o 21 zderzyl sie samochod niestety zalamka zginal jeden kierowca