Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do maturzystów

Za 4 dni wyniki matur! Macie jakieś obawy?

Polecane posty

Gość do maturzystów

?

Gość grissperss
tak ja obawiam sie , ze nie zdałam :)

Tak, wczoraj zaczęłam się serio niepokoić. A to bezsensu bo cokolwiek będzie to będzie Nie sprawdzałam, żadnych wyników po maturze, to nawet orientacyjnie nie wiem. Ciekawi mnie matma, no i czy z wypracowaniami na polski wstrzeliłam się w klucz

Gość grissperss
ja tez boje sie matmy i polskiego ;/ z atmy jak liczylam to mam miedzy 14 a 15 pkt masakra ;(

Gość nie wiem co ci napisać
jak można nie zdać matury? jakieś głąby z was czy co?

Gość grissperss
ojejku jaka sie madra znalazła ;)

Nerwy nic nie dadzą i tak wszystko sprawdzone Wczoraj miałam kryzys, uprzedzałam już jakbym nie zdała to żeby nie dokuczali:D Ale tak samo po ustnych było, wszyscy panika "Oblałem, oblałem" a jak co do czego to ładnie pozdawali A co będzie to będzie, w czwartek tylko trza pojechać wziąć wyniki i się ulotnić jak najszybciej:P

Gość grissperss
planujesz jakies studia i gdzie ?:):)

Gość neka
boje się jak ocenią moje wypracowanie z historii..... nie wiem czego się spodziewac. napisałam bardzo dużo, ale też wiele informacji pominęłam... ech :(

A planuje:D Wczoraj zmieniłam optykę znowu, miasto nie gra takiej roli, ale nad kierunkiem się zastanawiam. Miała być psychologia, ale to chyba jako drugi kierunek ewentualnie. No cholera wie. Dostaniemy wyniki i pomyślimy już szczegółowiej:P A moje w wypociny z historii zapewne powaliły egzaminatora :classic_cool: a z WOSu to już wgle:D

Gość uashdfiasuh
Boje sie tylko polskiego bo nigdy nie wiadomo co z tym wypracowaniem. :/

zesram się jak bede sprawdzać te wyniki :( może uda mi się dopchać tam o 5 nad ranem

Gość Crinia
Mi się od miesiąca śni, że pozdawałam wszystko na 40% albo i mniej, choc jak sprawdzałam to nie bylo najgorzej. Ale też nie poszlo jak marzenie zwlaszcza chemia ;) teraz to tylko uszy do góry ;) poza tym zawsze mozna probować za rok ;) nie załamujcie się, matura nie otwiera przyszłości jak już to może ułatwić dostanie się na studia, które nie świadczą o tym, że bez nich nic nie mozna robić w życiu. Ja żałuję, że nie zostałam stolarzem xD a właściwie stolarką ;D więc jak nie zdam, to ide do zawódki na stolarza ;) a co do angla nie zdanego jak wyżej, to wejdz sobie na czat ogólnoswiatowy ;) tam sie rozmawia, a właściwie pisze po angielsku, mi to pomogło przed maturą, a orlem nie jestem ;)

Gość tacosiezna
chyba sie posram ze strachu gdy bede sie logowac zeby sprawdzic te wyniki:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9

Gość Crinia
i jak Wam poszło? Teraz to tylko trzymam kciuki, żeby dostać się na studia

Gość JohnJohn
Znacie jakies rankingi uczelni biznesowych? Obilo mi sie po uszy ze Wyzsza Szkola bankowa jest w nich wysoko, ale nie moge znalezc takich podsumowan w necie:/