Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dieta raz nie

ci bez diety - CO DZIS ZJEDLISCIE??

Polecane posty

Gość raz dieta raz nie

juz nie wiem jak to zyc bez diety mieszkam sama i w sumie nie wiem jak ludzie odzywiaja sie , ci co nie sa na diecie redukcyjnej. ot tacy co nie przejmuja sie jakos bardzo kaloriami jak jest z wami? a moze jednak odzywiacie sie zdrowo? w koncu zdrowe nawyki nie musza oznaczac diety

Gość kasztyk33
śniadanie - grzanki i papryczki nadziewane białym serkiem obiad - kopytka w sosie pieczarkowym kolacja - planuje sobie zrobic hamburgery

Hmm na śniadanko chyba ze 3 kawałki murzynka, a na obiad 4 szaszłyki z grilla z kurczakiem i jakimiś warzywami. Wszystko popite herbatką i niecałym litrem coli :D Moje nawyki żywieniowe nie są dobre :p

Gość czyjestnaforumktoskto
frytki razem w litrem oleju na talezu, az mnie mdli. poza tym nic

Gość czyjestnaforumktoskto
talerzu* o ja pierdole

Gość twoje oczy są niebieskie
śniadanie: bułka z ziarnami z masłem słonecznikowym i serem żółtym + duży jogurt do picia activia jagodowa II śniadanie: pół jabłka + małe kiwi obiad: chyba z 6 sucharków z masłem słonecznikowym i 2 plastry sera żółtego kolacja : nie wiem jeszcze co zjem, może nic bo nie jestem póki co głodna..

Gość setgretreyt
ja dzisiaj zjadlam 5 kromek chleba z serkiem i pasztetem 😴

Gość viscoplastelina
frytki z kilograma ziemniakow smazone w glebokim tluszczu i polane sosem tatarskim, paczke wafli i paczke wafli ryzowych cos czuje ze znowu zaraz bede glodna :D

Gość raz dieta raz nie
hm, nie jecie jakos bardzo duzo..

Gość viscoplastelina
ja jem :D ide zrobic sobie normalny obiad bo te frytki ktore przed chwila zjadlam mnie nie zaspokoily :classic_cool:

Gość raz dieta raz nie
visco, i znajac zycie jestes szczupla.. :) pamieam taka jedna znajoma, jadla naprawde sporo a chuda jak patyk

Gość viscoplastelina
szczupla jestem ale nie chuda, mam kraglosci i spory biust :Da jesc kocham i wole jesc i cwiczyc niz nie jesc. to by bylo straszne :(

Gość raz dieta raz nie
co cwiczysz?:)

Gość viscoplastelina
zalezy na co mam ochote :D rower, rolki, skakanka, bieganie, lyzwy, aerobik, jakies cwiczenia z neta, joga, generalnie wszystko byleby nie byly to sporty zespolowe. najlepiej mi sie cwiczy samej.

Gość dolaczam do grona
na sniadanie 2 bulki z dzemem, jogurt truskawkowy do picia danone pare kawalkow ptasiego mleczka na obiad ziemniaki, mizeria i filet z kurczaka w panierce z ziolami sernik, wafelki smietankowe (moja slabosc-jem je codziennie) na kolacje zjem chyba zapiekanke-mam bagietke wiec wrzuce na nia pieczarki ser zolty i upieke

Gość dolaczam do grona
i big milka straciatella jeszcze

Gość kolej na mnie choc wstyd
ś: bułka pszenna z masełkiem czosnkowym, serem pleśniowym, pomidor, ogórek 2 ś: kawa Irish cream mega słodka :D muffin czekoladowy o: bar sałatkowy, pizza (Pizza Hut), cola d: deser lodowy z bitą śmietaną... k: coś zamówimy z facetem ;) Wieczorem wino!

rano jakies ciasteczka a teraz wlasnie zjadlam spaghetti ( nie wiem jak sie to pisze :P ) w sosie pomidorowym z mieskiem, kalamarami, cebulka, bazylia i czerwona papryka

śniadanie: kawa + 3 naleśniki z masłem orzechowym i konfiturą wiśniową II śniadanie: 1/3 arbuza ;) obiad: rybka i warzywa z parowaru. sok z wyciśniętych 2 pomarańczy, 3 marchwi, 1 jabłka i brzoskwini. podwieczorek: winko i 2 kawałki murzynka z orzechami i czekoladą :D kolacja: planuję twarożek z rzodkiewkami.

Gość kurnikpl
ś: 2 kanapki z jakimś serkiem, plaster sera capri, kawa z mlekiem o:1/4 kurczaka z rożna, trochę fasolki szparagowej, kalafiora, 1 ziemniak, mizeria deser:lód rożek i deser z koroną zott jakoś mało tego wyszło.. normalnie jest jeszcze 200 gr paczka ciastek pomiędzy śniadaniem a obiadem. no i jeszcze będzie kolacja.

Gość mniaam
1. zupa mleczna z płatkami cherrios w miedzie, w międzyczasie na przekąskę - rodzynki, 2. Kotlet schabowy, ziemniaki z koperkiem i surówka z młodej kapusty, 3. Sałatka z brokuł. Potem czeka na mnie wafel "estella" w czekoladzie i pewnie pestki słonecznika lub dyni.

Gość ajazjadla hm
1. z 5 kanapek 2. opakowanie pierniczkow (150g) 3. czekolade z orzechami alepejska 4. pierogi ruskie - 6 szt. odsmazanych z ceblulka 5. 2 kubki coli 6. 1 kawe i chyba zaraz zrobie druga co myslicie??? duzo to czy malo?

Gość kurnikpl
ale zjadla to zależy czy ćwiczysz. ja jem codziennie 200- 300 gr słodyczy ale chodzę na siłownię i nie tyję.

Gość ja jestem kobietą i
śniadani: 2 kromki chleba z pomidorem , paprką i ogórkiem pól loda 2 śniadanie : jogurt obiad: kurczak, ziemniaki, kalafior trochę musli w między czasie

Gość gdzie jest nowa meta?
jak to jest zjeść pół loda?