Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thjggj

co myslicie o kobiecie ktora ma taki opis na sympati?

Polecane posty

Gość thjggj

Mazda1986 .. Mój opis Wiek: 24 Płeć: Kobieta Miasto: Łódź Województwo: łódzkie Kraj: Polska Budowa ciała: Szczupła Wzrost: 165cm Kolor włosów: Ciemny blond Kolor oczu: Piwne Znak zodiaku: Rak Wykształcenie: Wyższe Zawód: inny... Wyznanie: Rzymskokatolickie Stosunek do papierosów: Nie przepadam Stosunek do alkoholu: Lubię tylko okazjonalnie Stan cywilny: Panna Ma dzieci: Nie Chce dzieci: Tak Szukam: Mężczyzn, Miłości Ranking w imprezach: Ta osoba nie była jeszcze na żadnej imprezie Średnia ocena jej imprez: Adres: www.mazda1986.sympatia.onet.pl Spodobała Ci się ta osoba? Oszczędzaj i kontaktuj się z nią bez ograniczeń. Sprawdź Rozmawiaj Napisz Puść oczko Zadaj pytanie Zapisz w adresach Dopisz się do Księgi gości Swatka Flirtuj przez SMS Mamy , np. Wszystkie słówka jakie mnie opisują (5) Podaruj Prezent [Kup mi prezent!] Kup mazda1986 niezwykły prezent! Podaruj członkostwo w Klubie! [Kup mi prezent!] Kwiaty, kosze owoców i wiele innych zobacz w Pasażu Sympatii Horoskop miłosny - sprawdź czy pasujecie RakBaran Mój opis Mogłabym wymieniać całą masę moich zalet,ale moja wrodzona skromność mi na to nie pozwala.Mam spokojny ugodowy charakter:)Kocham konie,wodę,wysokie temperatury,kryminały i mimo że moja waga mówi co innego jeść:)Nie wyobrażam sobie życia bez:kotów,karmi malinowago i słońca:) Mój wymarzony partner Normalny,przede wszystkim taki który odróżnia prawdę od kłamstwa i nie szuka przygód. Koniecznie pewny siebie,ale też nie zarozumiały.Jeśli nie lubisz sam siebie, nie licz, że ja Cie polubie.... Lubie jednostki zdecydowane, silne. Zabrzmi to idiotycznie ale uwielbiam jak mężczyzna góruje nade mną intelektualnie,bo nic mnie tak nie pobudza do działania i samodoskonalenia:)Takiemu mężczyźnie jestem wstanie dużo wybaczyć:) Stabilny emocjonalnie,dojrzały,cierpliwy i opanowany(bo mam ciężki charakter:D.Boje się miłośników gór,których tu sporo,bo szybko się męczę:)Dobrze jeśli kochałby wodę i wypoczynek nad nią.Lubiący podróże i ciepłe kraje.Wrażliwy, ale też nie rozmazany Werter. Dane zawarte w tym profilu mają jedynie charakter demonstracyjny i mogą nieznacznie różnić się od tych w rzeczywistości. Niniejsze informacje nie stanowią oferty matrymonialnej* /towarzyskiej* w rozumieniu prawa. Zastrzegam sobie prawo do dokonywania zmian :)

Gość mezczyzna lat60
nie zła chyba mam u niej szanse zaraz wystartuje do niej

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
typ ofiary, lubi silnych znaczy niepewna siebie, niestabilna zakompleksiona i facet musi miec kase ot cała filozofia w opisie

Gość izabelllaaa
kase a gdzie tu o kasie?chyba kazda kobieta lubi silnych i pewnych siebie facetów a nie jakies ciapy:O

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
siła jest w kasie:) siła to pojecie wzgledne, ja widze aluzje w tekscie i podejscie do facetów

Gość zgaga20
jak dla mnie to normalna smiala kobieta

Życie w końcu jej zweryfikuje zachciewajki :D Osoba wie czego chce, ale generalnie profil nudny, takich są setki.