Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimqtyzatorka

mój chłopak kiedy dowiedział się że choruje na depresje maniakalna zerwał ze mną

Polecane posty

Gość klimqtyzatorka

powiedział że juz od dawna sadził że cos ze mną nie tak

Gość mściwa Gośka
ma rację chlopak , chce mieć normalną rodzine więc po co ma sie ładowac w związek z psychiczną jak juz wie ,że jest:D

Gość nieładnie
dobrze zrobił osoby z taką chorobą niszczą tych, którzy je kochają

Gość klimqtyzatorka
to ja juz nie mam prawa do normalnego związku?? jesli sie lecze

A czego się spodziewałaś? Takich rzeczy się nie mówi, jeśli nie wie się jaka będzie reakcja, bo ludzie są bardzo mało tolerancyjni. Ale nie przejmuj się, znajdziesz innego. Najważniejsze to dojdź do zdrowia!

Gość klimqtyzatorka
chciałam być z nim szczera, by później nie miał do mnie żalu

Gość klimqtyzatorka
23

Gość nieładnie
chcesz miec normalny związek? :( zastanów się czy umiałabyś go stworzyć ze swoją chorobą? l

Ale nie przejmuj się;). Wyleczysz się i będzie dobrze... Depresja maniakalna brzmi bardzo odstraszająco, depresja już dużo mniej;p.

Gość klimqtyzatorka
pewnie myslicie że jestem jakąś waritka, może pocześci tak jest, bo nik normalny tak się nie zachowuje... ale leki dużo dają

Gość wieniaa
Na czym polega ta choroba?

Gość dobrze zrobiłaś
że mu o tym powiedziałaś. Uwierz mi, lepiej być w życiu samej niż skazywać na mękę partnera czy nie daj Boże dzieci, mogłabyś im stworzyć i sobie niezłe piekiełko

Gość mściwa Gośka
sama powinnaś zdawać sobie sprawę , że związek to nie dla ciebie! Twoje marzenia nikogo nie obchodzą! Bycie z tobą to jak skazanie się na dożywocie! Przykro mi , ale taka jest prawda.:(

Gość klimqtyzatorka
piszecie jakbyscie znali mnie na wylot :))

Gość bywa ......lepiej ze teraz
i nie dziw mu sie .

Gość nie ciebie ale innych chorych
i trudno wymagać od chłopaka, żeby się z tobą męczył

Gość do Mściwej Gośki
Z takimi psychopatkami jak ty tym bardziej.

Gość klimqtyzatorka
dziwie, bo w stosunku do niego zachowywałam się poprawnie

Gość jesteś stuknięta
i dlatego zerwał

Gość klimqtyzatorka
nie wiem nawet czy jest sens do niego pisać aby mi to wyjasnił... gdyż powiedziałam mu o chorobie a on nic, a teraz cały tydz. sie nie kontaktuje ze mną, gdy dzwonie on odrzuca. nic mu nie zrobiłam, a on zrywa bez słowaa

Gość nieładnie
nie dziw mu się, ani nie oczekuj ,że się odezwie może jest w szoku wiekszość ludzi tak by się zachowała ludzie boją sie osób z chorobami psychicznymi i mają rację, bo takie osoby potrafią wciagnąć w swoją chorobę i później oni sami muszą się poddać leczeniu nie oczekuj od niego, że postąpi jak Matka Teresa

Gość siri
Moim zdaniem powinnaś na ten temat rozmawiać z terapeutą....Zajmuj się sobą to najlepsze co możesz teraz zrobić...Czas pokaże co będzie dalej...

Gość klimqtyzatorka
nie wymagam od niego aby był ze mną, gdyby tak było nie powiedziałbym mu tylko dalej ciągałbym ten związek, oczywiście ma prawo podjąć decyzje, ale wydaje mi się ze jak każdemu człowiekowi należy się słowa wyjaśnienia- np. nie mogę być z taka osoba, tego wymaga kultura, nie chce aby był ze mną z litości, wiem jaką osoba jestem, nie jestem zła. z tej choroby tak naprawdę nigdy się nie wyleczę, ona i tak powraca... nie jestem w stanie zapanować nad tym ... czasami nawet sama nie widzę że moje zachowanie odbiega od normy, śpię 2 godziny dziennie, wieczorem robie czynności które powinnam robić za dnia, wydaje mi się ze z kimś rozmawiałam a tak nie było, że coś się wydarzyło co nie miało miejsca... nie umiem zachować się odpowiedzialnie, później płacz, krzyk... myśli samobójcze no bo po co??? co jest w ogóle sensem tego wszystkiego... od 3 lat nie mam dnia "normalnego" rano jestem szczęśliwa- na max... a juz od południa popadam w rozpacz aż do następnego nie

Gość trzymaj sie!
Kochana, trzymaj sie i nie przejmoj IDIOTAMI z CIEMNOGRODU, oni nie wiedza co ich 'milego' jeszcze w zyciu spotka za takie gadanie. Ludzie ktorzy sie wszesniej negatywnie o Tobie wypowiadali to ludzie TEPI I OGRANICZENI, miej ich gleboko w dupie. Szczerosc mozna sobie wsadzic w buty, jak IDIOTOM powiesz o swojej chorobie to bedzie tak jak z Twoim chlopakiem i tymi co sie tu wypowiadaja. Ucz sie na bledach kobieto! Nie mow nikomu o sobie i daz do normalnosci! badz silna, zadbaj o siebie o potem szukaj zwiazku!