Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siabada654

co byscie zrobily w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość siabada654

gdy po wieloletnim związku rozstałam się z chlopakiem bo się nie ukladalo ( bylismy razem okolo 7 lat) on ma teraz inna panne ale ciągle pisze do mnie ze teskni, że kocha spotykamy się czesto spedzamy razem czas.. z ta swoja panna widzi się raz na 3 tyg.. a ze mna co drugi dzien.. my mamy po 24 ta jego panna 18.. on chce z nia zakonczyc ale ona mu grozi ze się zabije widzialam smsy jak pisala ze ,, co znowu wróciles do swojej monisi!! widzielm i dobra żegnaj ja już nie chce żyć po czym dzwoni do niego jej mama i mu gada ze jej córka chciala się otruć!! i tak ciągle wiec on wtedy urywa na chwile kontakt ze mną zeby tamta sie uspokoiła .. ale po kilku dniach i tak sie do mnie odzywa ze jest nieszczęśliwy i ze mnie kocha.. ze nie wie jak z tego wybrnąć wszystkiego bo chcial by ze mną mieszkać i sie zaręczyć.. ja pisałam do tamtej dziewczyny juz ale na moja wiadomosc na strone a4 się rozpisalam a ona mi odp- daj mu już swięty spokój 3maj się pa mowie mu zeby zmienil calkowicie numer tel ale on mowi ze by chcial ale nie potrafi bo wie ze narobił jej nadzieje i nie ma sumeinia teraz i nie wie co robic.. dalam mu czas do srody jesli tego nie zakonczy powiedzialam ze to ja znikam z jego życia.. zobaczymy

Gość kamasssss
może niech jakoś stopniowo ją odzywczaja od siebie. chociaż szczerrze wątpię, by była w stanie sobie coś zrobić. albo po prostu jedno krótkie cięcie, popłacze, pogrozi i na tym zakonczy się jej wpływ na wasz związek