Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monster2011

wiecie co...

Polecane posty

siadlam sobie na tylek. Czemu ja bylam w tych paprykach teraz? O matko! MAGDA UPRAWIAJACA SEKS ANALNY Z MEZEM PEDALEM I TRJKA DZIECI mi to zalatwila wiecie. Z Wielowsi. 2 nocki, zebym sobie POROD ograla. No to wiecie co - moja nastepna wizyta w Niemczech na policji sie zaczyna na cale ogrodnictwo. Ile to jeszcze bedzie trwalo. Co sadzic o BABSZTYLU ZASRANYM Z CYCAMI JAK WORY NA WIERZCHU CO RANO ktora ma wielce 3 dzieci W POLSCE siedzace w Niemczech i co robiacej - porod mi ogrywajacej? A PO CHUJA SIE KURWA TAK MECZYLA? Niech powie prawde wiecie - ze na kase wyszla CHUICA za maz i dzieci zrobila bo jej maz gwalcil - sama nie wie po co ma te 3 dzieci, wszyscy z tego sie smieja a ja chodze na nocki przy jakich paprykach, kierowac nie moge. CO TA CIUYLIOCA STARA SOBIE NIE WYOBRAZA, ze ona tam prace stala przy ksiedzu znajdzie? JAK JEJ WSADZI DO JEJ SCHUJALEGO RYJA i tyle mnie ta KUREW Z MECZETU JEBANA W CIPE obchodzi - wielka KURWA matka - niech sie idzie dupoczyc w ryja ze swoim starym wiecie. Niech jej zrobi kierwonice na CYCACH jak jej zal wiecie Niemca jej zal. Ty chuja warto cipo z Wielowsi. Jasna dupa - albo robilam ten doktorat albo nie i koniec. Bo jej chuja W RYJU warta Lucy mi samochod ograla a zwalam na Niemca - od niego sie zaczelo, a ona druga - niech zdupia ta szmata do czekolad. Wiecie - tam powinna przyjsc jakas z miotla i bic je po KALFASACH wszystkie i po pizdach. Tylko nie pizda mi powe bo 3 dzieci wyszlo tym. A gdzie ona je ma - w chuju jak dla mnie. To tylko kasa i koniec. Ona ma dzieci. Na telefon. Tak jak ja. I szkola sie interesuje tak ze nauczycielke wyrzucila taka ma zasluge w Wielowsi i dzieki niej cos znacza. A MOJA KRZYWDA? Wiecie co oni znacza w tej Wielowsi CHUJ W GOWNIE I W RYJU jej - tyle. i oby jej Araby do ryja sie co przerwa spuszczaly bo na to zasluguje - 3 porody i tak sie meczyla i nic. A poc tam stara klempo wyjechala. Bo to bylo tak - nikt jej nie szanowal bo byla bez kasy, dzieci se narobila z meza pedala albo gwalciciela i za porody ja maja szanowac - to ja bo dzieci nie mam - NIE URODZILAM - jak ta kurwa moze. Jak ja tam wroce to wyrzuce i ja i Arabow - niech mnie nie chca bo ja nie zartuje i bedzie wszystko jak powinno. Co ta obszczana BABA - codziennie rano CYCE JAK DONICE na wierzchu - stara baba - niech jej zdjecie zrobia i do netu daja - jedynie ze nie mialam telefonu, ale dte chuice wszystkie mialy - mialy jej zrobic cycow zdjecie i do netu - niech ma Wielowies swoja MATKE. Czy ja musialam patrzec codziennie na CYCE BABY ZE WSI? To byla nomrlana kobieta tam sie dowiem - no jak zdjecia jej CYCOW beda w necie podpisane imieniem i nazwiskiem i jej faworyty tez. Koniec. kropka - bo nikogo normalnego tam nie bylo. Tak powiedzialam i zdania nie zmienie. Ona z cycami , faceci z chujami - to chyba przez nia w majtkach latali dalej - ale na wszystko dalej zdjecia - i na policje. Bo czemu mnie tam nie chca. To sie robi zdjecie i na policje. Ze po nagu lataja - tak mi mowia chyba bo o policje stoje a takich rzeczy nie wiem - to fakt wiecie, ale to juz nie ma sensu - nie i koniec. Niech se zezra te kwiatki. TAM SA SAME MORDERCZYNIE!!! A ta Magda nikogo nie zabila? Matki swojej nie zabila? Tak pasuje - kto wie. CO MNIE TO WSZYSTKO OBCHODZI? Na nia noz pasuje - chuica stara z cycami na wierzchu przy 3 dzieci i z lesbami mieszkajaca. Nie zabila matki? Akurat :(

Gość miła od dziś
poje..ło cię, to pewne

Gość wiecieeeeeee
:o

Chyba wiecie sasiedzi sobie po mnie jada bo sie nie da usunac jednej z urzedu gminy i wielka rozpacz. Bo jest cala w czarach wiecie. No matka 3 dzieci codziennie CYCE NA WIERZCHU - mialam jej zaproponowac sesje zdjeciowa wiecie - ze takie piekne cycki to szkoda marnowac i tyle. A Arabom powiedziec, zeby jej je wylizali jak z nich mleko poleci - wytrysnie. Bo chyba nie dupe bo owlosiona i tyle. No taki tam jest poziom ...pchania wozka. Bo smieszka nie chce tam wrocic bo sie boi na pewno. Po mnie. To telefon komorkowy - zdjecia i na policje i tyle. Jak sie beda walic za drzwiami to nie jej sprawa, ale latac po nagu to na policje i problem. Co sie stanie? Nic. Problem trzeba rozwiazac - wariatki do domu odeslac i tyle. A zdjecia cyckow kazdy chetnie zobaczy - cycki starej baby na wierzchu - nie ma telewizji to jest taki widok, nie? :(

Wiecie co zebym ja sie tak wyrazala przez jakas KROWE z Wielowsi to po prostu skandal. Ale juz sie ZYCIA nauczylam juz ona mnie nie musi uczyc - obludne zero. Ksiedzowi niech cycki pokaze - moze jej pomoze. Bo nikt jej nie chce pomoc. Jej mozna pomoc tylko tak - zyletka i zyly jej podciac. Jak ona nie jest wiedzma to mi kaktus wyrosnie. Ja o niej slyszec nie chce. Ona i ten PALUCH na morzach i tyle... bo ja sobie z wakacji nad morzem wrocilam bo widac - taka wypoczeta jestem i do ataku - tego mi brakowalo, a uwazaly ze penisa. Jednak nie mialy racji. Moze mialy moze nie im powiem - to kwestia otwarta, ale w dupie na pewno nie, a na twarzy rowniez i tak dalej i tak dalej. Bo troche racji tam moze mialy, ze czlowiek jest seksualny - jeszcze jak zdupcza stamtad to maja 1000% racji i udadza sie w poszukiwaniu stalej pracy w burdelu. No i tyle :(

Wiecie co - bo ja podobno siedze tu i obmyslam jak z urzedu wywalic. No nie - az taka niska nie jestem. Jedynie ze jezyk mam straszny, ale napisze znowu jakiegos wiersza i sie ...przeczyszcze. Bo ja nie rozumiem ze odbyt czyszcza i tyle. Ale USA maja od szefa, zeby sie wydac i miec dzieci W USA i tak ograc sobie pedalstwo - ta ostatnia firma wiecie, no ale wiecie - to sa tymi homoseksualistami i tyle. I koniec. I co - o rodowod stoja dobrze? Do piekla to jest i koniec. Twoj brat tez zle stoi powiedza, ale on ma zle nadany i koniec, a ze takie rzeczy robi - co on ma isc i tym lesbom do dupy wsadzic kazdej? Ale ja to napisalam w necie - ze spia z dupami na wierzchu i czekaja na wsad - oby nie peta zapalonego bo im sie dupy zapala. One takie sa. One ani jesc nie musza - tylko zapierdalac, a czemu w niedziele nie to nie wiem. Mnie to juz nie obchodzi ja mam inne problemy teraz i tyle. Jestem potworem i koniec. Po prostu za dobra bylam i taki koniec, ale zawsze trzymam z kasa i modle sie - co teraz robie - modle sie - zeby mi sie to oplacilo i tyle. BO TAK I JUZ. Bo nie bede tak zapychac jak glupi wal. Ja tez nie rozumialam OD RAZU tego brata do konca - ale on a ci w biurze - taki nie byl. Ten mlodszy ZWIERZACZEK tez - ja jestem MONSTER a to jest moj ANIMAL i tyle. A tamten drugi tez nie jest najgorszy, ale on ma brata blizniaka, ten tez ma brata w Polsce MORALNY, z rodzina na morzach plywa a jakze. Takich mam braciszkow, a meza se znajde w USA i tyle. Byle kogo na dzieci i tyle. Nie powinnam myslec o Europie bo gdzies mnie maja, a poza tym nie pasuje. No ale do ego jeszcze daleka droga. A ja jestem grzeczna i kulturalna i sie zle nie wyrazam. No sluchajcie piersi pani ok lat 50 - ma to sens? Na wierzchu. Moze i ladne, zadbane - nic tylko zdjecie i Śmieszce wyslac czy ma lepsze cycki albo w sieci CZYJE TO PIERSI moga byc.

One chyba chcialy mnie zachecic zebym sie zabierala. Wiecie bo nikt ich nie chce - mnie tez, ale mnie przezyja bo nie jestem deklem ostatnim - nad morze se pojedzie w weekend - co w weekend bede robic? Nad morzem bede bo tak i juz. Bo lubie morze bo jestem GOETHE znad morza i tyle. I wiecie co - doszlam do wniosku, ze potrzebuje HUKU MORZA. Nie wiem czemu. Po prostu szumu i fal - zeby byly fale i to wysokie, wysokie fale. Nie surfing tylko patrzec na WYSOKIE fale jak sie rozbijaja i jaki to jest zywiol ta woda. Jak ogien i tyle. No i tyle. Nie zeby sie tam opalac, ale polazic po piasku , wodzie, posiedziec, powdychac powietrze znad morza wiecie. Takie rzeczy. I tam jest kemping i w aucie nawet mozna spac, albo o domek zapytac - tam byly telefony ale forum na pewno maja czy strone www to mozna zapytac wiecie. Tylko trzeba miec prace. i tyle. I koniec. I tak bym spedzala 1 weekend, a drugi do lasu bym jezdzila i bym sobie porownywala gdzie lepiej. Takie rzeczy bym robila i byle co innego. Bo co ja bym tam robila - takie cos. I cale morze bym znala, wszystkie plaze bym znala - kempingi, adresy, albo do lasu na rower. Zle to jest? I tyle. Takie cos. A bo co to za prace moge miec. Albo bym spala i gotowala. Rozne rzeczy bym robila. Do kosciola moglabym isc. Poogladac cos byle co. Z pracy z kims gdzies jechac - tylko musze miec samochod. A wczesniej prace stala. I tyle. No i jexdzic musze, a nie tak jak teraz - kierowca i ja nie moge jezdzic - cos strasznego. Patrzcie ale jakie zycie jest madre - czerwona papryka ograna - zielona i zolta - swiatla stop i awaryjne i tyle. I koniec i znowu mam auto. No nie do konca - bo ci kierowcy ostatni co z nimi robic. Co chca - oni w sumie to jest JEDEN PAPIEROS. Czemu tego nie zglosilam - powazna sprawa. No to bylby ich koniec - tak uwazam - inna firma by im zostala PRZEZE MNIE i wtedy prawo do zabojstwa jest mnie bo to nie jest ich stala praca przez to tak sie stalo, ze nie doczytalam regulaminu a ja bym tego i tak w biurze nie zglosila tylko w pracy ale co z tego - na tym mialo polegaloby ze kumam a tak nic pewnie, ale swiatla mnie gubily, prawka nie mialam. I tyle. Ja chyba sama mialam auto wziac ale prawka nie mialam. Ja nie wiem co ja mialam robic. Podciac se zyly dawno temu to na pewno. Przed siostrami. Bo po to nie. Bo tak mialy skonczyc i bylyby rzymianki a tak tez beda ale nie ode mnie za BRZYDKI SZNUR i tyle... :(

Wiecieco - czemu nie dzwonie. A bo dzis poniedzialek. Jutro od rana i tyle. I czemu one mnie chcialy zabic? Bo zniszczylam stala prace w ksiazkach takim dwom. Matko - one byly gorzej niz glupie. Z Arabem sie zadaly - niech tam ida. Te tez. Ja jestem polityczna - Irak i koniec. No a Marokanczyk. Ale to Afryka jest i tyle. A ja z nim pisalam w sprawie pracy, ze chcialam cos w Afryce szukac kiedys tam, jakos. Z niemieckiego hotelu na przyklad. Ale nic z kasa od niego. Czy to byl uklad w pracy? To praca byla? Ci ludzie sa CHORZY UMYSLOWO. I podatku nie mam i musze pozyczac pieniadze - DEKLE CHORE UMYSLOWO. To byl uklad TOWARZYSKI, znajomosc TOWARZYSKA a nie w pracy uklad - w pracy sa pieniadze i jest WOJNA. A religia mi powiedza. Religii w pracy nie ma - w pracy jest norma. Przeze mnie mi powiedza. Trudno - chinski rodowod tez mam i mam to gdzies. Norma to norma i koniec :(

Po co ci Arabowie je woza te lesby? Zeby sie nie zenic - zeby ogrywac zeniaczke. 1 malzenstwo TAM i tam wszystko Ok beze mnie. Tylko czyje? Nie moje. Ja jestem poza - ja moge tam przyjsc i wszystkim po kolei wpierdolic po kolei na dole. Tym Arabom tez bo ile tego i koniec. Czemu Polka nie rzadzi Polkami tylko Arab. A to sa pieniadze - a nie przyszlosc w hotelu i tyle. To byl uklad towarzyski i tyle w necie. Ot pisanie o zyciu... koniec. A nie praca, pieniadze - jeszcze stala. Glupie gnioty. O religii moglam pisac, albo prognozie pogody. Wyszlo jak wyszlo. OBLED i tyle napisze :(

W necie wiecie ja nie musze byc polityczna, ale w pracy OBECNIE nalezy byc politycznym bo np. zostaje sie bez kasy za polityke lub jej brak - za zla polityke lub jej brak. Skad ja jestem? Z MAROKA. Z Maroka to bym sie wrocila. Z Albani na pewno nie i tyle :(

T Magda to jest KURWA i tyle. Jak miala mala malo kasy to miala se wsadzac w dupe caly czas albo nie wiem. Bo to nie chodzi wiecie o rodzine tylko przywalic tesciowej bo jej nie znosi. Ze se sama zarobi. No to pasuje, ze matke zabila bo by sie nie wydala, musialaby o nia stac. Tesciowa jej nie znosila i 3 dzieci i dalej nic. Zeby 50 letnia baba ze wsi codziennie miala CYCKI NA WIERZCHU. Nic tylko zdjecie jej zrobic i z piesciami na mnie wtedy. Nie mogla sie odwrocic. Cyckami we mnie - co ja tez mialam cyckami w nia? ULOM to jest umyslowy i tyle :( A Rosjanka ma corke dentystke - ona? Co jej dzieci robia? Mogla sie pochwalic. Wala sie w dupe czy w wytrysk na twarzy. Jak z nia rozmawiac? No nie wiem - powiedzcie mi. O czym? :(

W zasadzie wiecie z tymi piersiami na wierzchu to do Arabow albo do wlasciciela i wiecie - upomniana by byla. Bo jej nikt nie chwali. A za co? Nie pasuje. Tam nikogo nie pasuje pochwalic i tyle. Tego mojego brata za chytrosc i tyle. Nikogo wiecej. I za radzenie sobie w zyciu. naprawde - jemu pochwala - reszta bez sensu. Blondyna jest niezla, jej kolezanka tez - sa wstretne ale niezle, taki Niemiec szczuplutki tez i taki na koparce to jego tak a reszta? Na pewno jeszcze kilku Arabow i w ogole ale to kazdy wie jaki jest - tak mysle. Ale Magdy nie, tego co placil nie i tak dalej. Nikogo PRZEWROTNEGO. I tyle. Rosjanke ze mam dzieki niej zaliczone ogrodnictwo bo mnie wpuscila do szklarni. I tak mam rodzine z tego - co ja z tego mam . Rodzicow matki - ogrodnikow, profesora biologii jednego - to z pomidorow, ale juz z tego starczy bo rodzice mojej matki beda sie z nim znac. Bo ten ojciec niekoniecznie bylby ogrodnikiem, ale on sie mial uczyc i kogos wyzej znac. To bedzie znal profesorem i ogrodnikiem juz raczej nie bedzie. Na 90%. No chyba ze cos tam. Matka bedzie ogrodniczka - przynajmniej jakis czas - czy w porywach i tyle. A ja tez nie musze i tyle. Ja mam juz dosyc kwiatkow - bo tak i juz :( I tyle z tego mam a teraz mam samochod i wiem jak uwazac - papieros, kierownica - to juz wiem. Nie palic - to wiem nie palic - nie wolno - zglosic jak piersi Magdy. Zdjecie mialam im cyknac i nie po mnie. Tak bede robic zeby nie bylo, ze stoje o zdjecia sasiada pod lozkiem - nie bo nie mam zdjec palacego kierowcy i tyle :( Czemu tego nie zglosilam? Bo nie mam wazniejszych zdjec i tyle :(