Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jernhguervhreu

natchnął mnie ten temat-przedstawcie swoje zycie w malym skrocie

Polecane posty

Gość jernhguervhreu

?:) urodzilam sie mieszkalam z ojcem alkoholikiem potem odszedl ciezko zachororwalam w mlodosci przewlekle przeszlam 4 operacje w tym jedna nie udana nie jestem sprawna do konca mialam chlopaka psychopate aktualnie nie pracuje , nie ucze sie mam 25 lat

Gość jernhguervhreu
?:)

Gość przejebane, ale 90 procent
ludzi tak ma zycie jest chujowe i nudne czego sie spodziewac :O:o

Gość jernhguervhreu
wiem dlatego jestem ciekawa jak wasze zycie wyglada

Gość kasskka
urodzilam sie jestem jedynaczka mam 19 lat nigdy nie mialam chlopaka i sie nie calowalam nie wiem jakie studia wybrac

Gość Polacy tylko narzekaja
przestancie biadolic i zacznijcie żyć -to nie boli

Gość Magdalikk
urodziłam się niepełnosprawna w beznadziejnej prawie patologicznej rodzinie, poszłam do podstawowej szkoły specjalnej i się zorientowali ze nieźle sobie radzę niż reszta dzieciaków i posłali mnie do zwykłej budy :O a szkoda bo tam miałam spokój, potem liceum, pseudostudia - ale byłam 1 osobą w całej rodzinie od pokoleń która poszła na studia, potem był staż, praca na 5 miechó z któej mnie wylali bez powodu , 2 lata na bezrobociu, zawód miłosny, kolejna durna robota ale dzięki niej zarabiam 1500 na rękę :O za jakiś czas mogę dostawać 2000 na łapę :) w trakce kolejny fakultet bo zamierzam sie przekwalifikować, chłopa brak ale kręci się wokól mnie jakiś żonaty kolo :O

Gość kasskka
ja nie biadolę. Nawet podoba mi się moje życie

Gość slodka rybka
urodzona w latach osiemdziesiatych w wieku 4 lat zawieziona do ortopedy z powodu skoliozy wiek 5 albo 6 wsadzona w gorset od bioder aż po szyje( 24 godz na dobe, tylko zdejmowany do kąpieli) wiek chyba 5 sama pojechała do sanatorium na jakis miesiac bez rodziców wiek 6 , mama odkrywa ze kregoslup wygląda coraz gorzej lekarz rodzinny zmienia sanatorium na inne oddalone o 400 km od domu wiek 6 lat , jade sama do tego sanatorium bez rodziców na kilka miesiecy tam każą ćwiczyc, leżeć na wyciągach , wsadzają w gips od bioder po szyje, w gipsie niezdejmowanym przez kilka tygodni gipsie potem sciaganym na zywo, tnąc gips piłą jedyny kontakt z rodziną to listy i telefony od 6 go 8 lat rehabilitacja w tym sanatorium wiek 8 pierwsza operacja ,

Gość akarara
urodziłam się mój ojciec mnie lał bił mamę nic nie było mi wolno poszłam do wiejskiej szkoły i do liceum zakochałam się zaszłam w ciążę jak miałam 18 lat poszłam na studia urodziłam moje dziecko zmarło skończyłam studia wyszłam za mąż zachorowałam poważnie straciłam pracę wyzdrowiałam mąż odszedł

Gość jakis czarny mam
urodzilam sie rodzice sie rozeszli zostalam z mattka alkoholiczka-bylam molestowana psychicznie,fizycznie i seksualnie przez wujkow,mam syndrom zlego dotyku jako nastolatka urodzilam dziecko matka pila od mojego urodzenia do mojej pelnoletnosci mialam zapalenie szpiku kostnego-grozil mi wozek jestem w zwiazku nie radze sobie z emocjami mam skrajne stany-jestem mega szczesliwa,a za chwile mam ochote sie zabic probowalam juz 3 razy

urodziłam się i ojciec po 17 latach powiedział że nie zdążył na teleekxpres wracając z porodówki:) w szkole byłam najmniejsza , ale miałam w dupie docinki. Nigdy nie miałam świadectwa z paskiem, w wieku 17 lat poznałam co to marijuana i bardzo się mi spodobała. 3lata później nienawidziłam marijuany i wszystkich facetów.:) poszłam do pracy, pracowałam efektywnie , dużo się bawiłam i poznawałam ciekawych ludzi. Później się zakochałam , poszłam na studia , koleżanki ze studiów nie spodobały się mojej połowie co było przyczyną rozejścia:) Aktualnie nie mam pracy, studiuje resocjalizacje , i dowiedziałam się, ze facet którego poznałam, i który mi się podoba ma żonę. :) życie jest zajebiste

Gość slodka rybka
aha i mam mega wysoką rente socjalną od naszego szanownego rządu cale 540 zł, nic ino sie pochlastać :O

Gość Magdalikk
no zajebiste

Gość Magdalikk
ja nadal jestem niepełnosprawna ale daje rade

Gość 37238643287
choruje na kifoskolioze przewlekła niewydolnosc oddechowa przez tą kifoskolioze depresja nerwica lekowa nerwica natrectw fobia spoleczna

Gość jernhguervhreu
juz 3 niepelnosprawne tutaj ja mam znaczny;) renta+pielegnacyjny

Gość 37238643287
a za co masz znaczny???? stopien niepelnosprawnosci

Gość jakis czarny mam
ja na szczescie zdrowa fizycznie bo psychika mi siada zarabiam niezle i zyje na takim poziomie,ze nie narzekam ale w srodku chora jestem czasem mysle,zeby odejsc,ze nie dam rady

Gość co z tymi nickami
Urodzilam sie Wychowalam sie w biedniej rodzinie Rodzice sie rozeszli Zaczelam zyc dopiero w liceum Dostalam sie na prestizowe studia Wylano mnie bo sie nie uczylam Konflikt z Ojcem Studia zaoczne Wielka Miłość i Wielki Zawód Swiadomosc ze mam życzliwych ludzi wokół siebie Bliski przyjaciel, może coś z tego będzie Człowiek Serce Życie jest Piękne

Gość 37238643287
i ile tej renty za znaczny bo ja wiem ze znaczny to tylko tacy co nie sa zdolni do wlasnej egzystencji

Gość jernhguervhreu
no pisalam na poczatku ze mialam 4 operacje i choruje wciaz przewlekle narzad ruchu

Gość jernhguervhreu
no tyle samo co i za inne stopnie 540 zl siedze w domu z powodu wlasnie choroby

Gość 37238643287
ja ciagle mam mysli samobójcze ale moja wiara mi na to nie pozwala i poprostu jestem zbyt tchórzliwa na taki krok

urodzilam sie mam wspanialych rodzicow i troche mniej wspaniala siostre. dziecinstwo mialam cudowne i beztroskie, ktore spedzilam ciagajac sie z siostra za kudly. dostalam sie na studia troche sie ucze troche pracuje zyje intensywnie i kolorowo :)

Gość jernhguervhreu
hahaha mam identycznie z tymi myslami!! na szczescie juz nie jestem wierzaca bo nie moglam pojac ze ktos tam moze wciaz zsylac tyle nieszczesc ze stwierdzilam ze nikogo takiego nie ma zyje dla rodziny i mamy

Gość 37238643287
ja tez siedze w domu :O nie mam sił na pracę, choć chcialabym pracowac chociaz w domu przez neta, ale tez boje sie ze zabiora mi tą marną rente

Gość hhhdd
szkoda pisac, i tak jestem najbardziej spierdoolona i popaprana z was wszystkich, to wiec nie pisze bo jeden wielki wstyd

Gość jernhguervhreu
SAMI widzicie ta Boza sprawiedliwosc:) szczesliwe dziecinstwa kontra kalectwa he

Gość jernhguervhreu
od sierpnia podobno ma wejsc ustawa znoszaca progi rentowe