Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblabuaaa

Z jakiego to filmu? (Depp)

Polecane posty

Gość monisiaa26
boze jaki on piekny, chyba sobie zaraz zjade pd niego

Gość upsdfsf
up

Gość 21 jump street
chyba

Gość About him
Może w filmach robi(robił) wrażenie super faceta. Ale w realu, w rzeczywistości, w życiu codziennym jest inny. Niczym się nie różni z zachowania od innych facetów. W filmach na plus, w życiu na duży minus. Nic ciekawego.

Gość jeggo siora
tutaj na erotycznym swoją cipke wklejała..I jak robi loda:O

Gość o matkoooooooooooooo
ale ekshibicjonistak:O ciekawe czy to rodzinne i każda tak robi:O

Gość About him
Jego fanki myślą, że On jakby go spotkały i jakby miał je podrywac byłby taki jak w filmach. Mylą się. Zresztą on już nie ma tego uroku chłipiecego jak za młodu. Może za młodu podrywał kobiety właśnie tak jak to grywał w filmach. Na miarę super faceta. Na stare lata zdziecinniał, stał się złośliwy..słucha się sióstr, one nim rządzą. A podryw wygląda tak: jedzie w autibusie i maca kobietę..:O Potem wmesza się w tłum wychodzi. I zabawa od nowa kolejnego dna. Stary depp czyli ten z młodości to by tak nie robił. Tylko coś zagadał np ale tu ciasno, a dzury jakie, że muszę się o panią(cebie)obijac, sorry. Chyba coś w tym stylu. Inna jego akcja: dzwoni do domu kobiety,dziewczyny. I udaje bezdomnego..:o prosi o jesc..:O zamast..poprosic do drzwi o tę do której przybył bo otworzyła mama... Młody Depp zachowałby się inaczej juz w domofonie zadzwoniłby i rzekł tu John proszę otworzyc chce porozmawiac. A jakby wszedł na górę i otworzyła mama poprosiłby z imienia daną dziewczynę. Czyli wniosek z tego- zdziecinniał. To chyba daltego, że gra w filmach dla dzieci. Kolejna akcja Nowy rok. Jezdz autem ze zswagrem, kochanek kryśki. I ani me, ani be. Ani USMIECU. Nic. Młody Depp jezdziłby sam. Usmiechnał sie. I powiedział cos. Mieszkam tu niedaleko i zapraszam do mnie na Nowy Rok. Zreszta takby sie zachował kazdy normlany facet. Kolejny rok. Jezdził z kryską. I ani me ani be. Nowy rok spedził z siorami i ich konkubentami. Nawet zyczen nie złożył. Nic. A siostry jakby same były normalne to rzekłby tak: idz złoz jej zyczenia kzda dziewczyna o tym marzy w nowy rok. Ja tez bym tak barat pogoniła. I mysle ze młody depp moze i by tak zrobił pobiegłby z usmichem na ustach kieliszkiem w reku zadzwnił i rzekł tu john mam w reku toast zejdz czy sam by wszedł. itp.. DROGIE FANKI KOCHANIE sie w aktorach uwazałam zawsze za głupote( a teraz mam tego namacalny dowód)

Gość sossssssssssss napalony
Cipkę? widzałem na erotycznym i twarz pokazywała:P To ta w kręconych włosach:D ciekawe czy kuzyni tez jej cipe widzieli..

Gość ale on ma siostry
takie egoistki:O Ludziee...! Co za zachowanie! Myslałam, że miec maminsynka to najgorsze co może byc..Ale widzę, że rządzenie przez siostry jest gorsze. Impezeują jak nastolatki. Uroziny, Nowy rok, bale, Swetą. I co ic obchodzi że żona sama? Nie? Ważne, że one mają kochanków obok siebie i brata co to wyprawił:D ale jakby tak one wczuły się w sytuacje..one same..w domu..a ich konkubent na imprezie np w nowy rok z siostrami i ich mężami. I co? pewne byłyby złe. A tak? A co im tam. Ciekawe czy one byłyby zadowolone, że ich konkubent mijał je na ulicy z piskiem opon każdego dnia i ani jednego słowa. Z jakąś lafiryndą siostrą na przednim siedzeniu? Już widzę ich miny. Wymagałyby, aby sę odezwał. Zresztą tak wymaga kultura. Myślę, że tym egoistkom brak empatii. Nie umieją wczuc się w sytuacje drugiej osoby.

Gość biedna żonaaaaaaaaaaa
ciekawe jakby one się czuły jak ch facet odwiózł je do domu a sam poecjahł bawic sie z siorami na balu urodiznowym:O Pewnie by go pogoniły wymagałyby aby w tym dniu był z nimi. No ale tak? co ich to obchodziło. Egoistki(2003)

Gość ukryty alkoholikkkk
Wiedzą, że ojciec był alkoholikiem..Nie rozumiem jak można na to pozwalac: Są nieporozumienia...To ja jako siostra nie pozwalałm bratu isc do baru sie uchlac..Tylko isc porozmawiac z tą kobietą. A sytuacja była taka. Z kryska mineli mój dom. I poszli do baru sie nachlac. On i ona. To normalne? On moze byc alkoholikiem w wieku 50-60 lat i jakas KOBIETA bedzie sie z nim meczyc. I one na to pozwlaajaą? zadowolone, ze w barze były na piwie:O najgorsze było to, ze mijali mój dom:O bar był dalej niz mój dom. I do mnie juz nie było drogi, ale do baru to i owszem. pieprzone egositki fu

Gość macanki z małolatą
Tego tez nierozumiem. Nie rozmawiał jeszcze z kobietą!!! zamiast z nią rozmawiac o uczuciach itp. jak normlany facet. To ją mija z sorą i ani me ani be. Ale aby udobruchac sytuacje leci co 5 minut do tvn na pogaduszki do gówniary:O Co to za zachowanie? Jak to wysmyliła jedna z siostr to ma niepokolei w głowie. Ja jestem za inteligentna na takie szczeniackie i zagrywki. One by chciały aby ich fagas ich omijał, nie odzywał się, a potem chciałyby czytac i sluchac jak pieknie mówi o nich w tv?:O? rada:psycholog. rada zawodowa: gwiazda która co 5 minut udziela wywiadów staje sie juz mniej gwiazdą, kims powszechnymm Jak scierka- łatwodostepna. Młody depp tak by nie robił.

Gość zachowanie duppka
podobno każdy duppek umie ładnie przeprosic. No nie wiem. Nie wszystkich sie to tyczy.