Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfesrger

MAM 22 LATA, NIE MAM DZIECKA ANI MEZA, STDIUJE, A MOJA RODZINA MÓWI,ŻE JUZ CZAS

Polecane posty

Gość sdfesrger

na założenie rodziny:-O Pochodze z małej miejscowosci i prawie wszystkie moje kolezanki maja juz w tym wieku dzieci, alb sa w ciazy, albo sa mezatkami... Normalnie ja jestem wyludek:-O

Gość A co. ty
a ty z cyganskiej wioski jestes ze juz musisz bachory robic?? studiujesz przeciez tostudiuj jak sobie z bacjorem wyobrqzasz na wyklady chodzic?? co za wiesniackie poglady!!!

Gość nie wierzę że są w polsce
miejsca gdzie większość 22 latek dała się już wrobić w pieluchy. jesteś cyganką???

Gość a tam martwisz sie
za kilka lat ty bedziesz sie cieszyla SWIADOMYM malzenstwem, SWIADOMA ciaza, a one beda powoli sie rozchodzily ze swoimi mezami. Masz dopiero 22 lata, ucz sie i korzystaj z zycia, na faceta, slub i dziecko przyjdzie czas!

ja tez mam 22lata moja przyjaciolka ktora ma 22lata urodzila dziecko w kwietniu druga ktora ma 23lata urodzila w piatek ja sama bym chciala teraz, czuje ze dalabym rade psychicznie i fizycznie tylko gorzej z kasa bo bym nie mogla wiele dziecku zapewnic wiec sie nie spiesze ale mnie to nie dziwi ze kobiety tak w mlodym wieku rodza dzieci narazie studiuja, pozniej do pracy i zobaczcie jak pracodawca na to patrzy male dziecko to problem a tak one skoncza studia, dziecko bedzie miec 3lata, pojdzie do przedszkola a one normalnie na luzie do pracy

brać ślub bo inne wzięły... jak się rozwiodą to ty też masz się rozwieść? to twoje życie i twoja sprawa kiedy wyjdziesz za maż. zresztą teraz ok 1/3 takich własnie młodych małżeństw się rozpada bo biorą ślub bo jest dziecko lub "bo fajnie to mieć męża/żonę" nie myśląc o materialnie stronie związku.

skoro sama nie czujesz takiej potrzeby i jestes zadowolona z tego co obecnie masz (mając 22 lata to nie czas na dzieci a własnie na studia !!! ) to nie wiem po co sie przejmujesz nimi - kazdy sam sobie zycie układa

mnie posiadanie dziecka w takim wieku nie dziwi pozniej mama idzie do pracy a dla pracodawcy najlepszy pracownik to 25lat, 10lat doswiadczenia, odchowane dzieci, skonczone 2kierunki itp

Gość matacz ,,,..,,,,
macie czas do 25 roku zycia - potem jest cięzko

Gość sdfesrger
nie nie jestem cyganka... po prostu pochodze z małej miejscowosci

Gość normalnie wstyd na całą wieś
:D :D

Gość nb n nmnb
ale ale - kto zechce stara dupę ? a taką sie kobieta staje po 25 roku zycia . faceci ci normalni mają juz zony , zostali tylko kretyni - w nich wybierać ? Pewnie i normalni sie znajdą , ale ile ich jest ? i jaki oni mają wybór .

Gość ej ty wyzej
miszkasz na wsi zabitej dechami czy jak?? teraz czasy sie zmieniły, jest wieelu wolnych facetów po 25 roku zycia. Myslisz,że ktos chce sobie od razu zafajdac młodosc ograniczeinami? ludzie chca sie bawic, skonczyc studia, a dopiero potem czuja sie na siłach do malzenstwa, dzieci.

Gość Navya
dziwne bo ja też pochodzę z małego miasta i dziewczyny w moim wieku zwykle poszły na studia tak jak i ja do większych miast i nie maja mężą ani dzieci