Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksantula

oddam za koszta przesyłki 15 zl dla dziewczynki

Polecane posty

Gość ksantula

ubranka r.62-68, jesli jest jakas potrzebująca mama to prosze napisac na ksantula@vp.pl /nie ma mozliwosci rezerwaji, prosze nie pytac jakich firm są ubranka- allegrowiczkom dziękuje/

Gość do autorki........
zanies do domu samotnej matki albo domu malego dziecka..latwiej,szybciej i bez ryzyka, ze trafi ci sie handlara z allegro:O

Gość fulopka
napisałam do Pani mejla. Byłabym zainteresowana ubrankami.

Gość ndkjfirejfeir
Albo zapytaj w pomocy społecznej o jakąś rodzinkę, która by potrzebowała. Bo w domach samotnej matki nie zawsze potrzebują- tam zwykle ludzie oddają ciuszki a żeby trafiło do konkretnej rodziny to rzadko się zdaza

Gość fdvgcsx
tez jestem za oddaniem do opieki społecznej. A nie dziw się że dziewczyny pytają jakiej firmy ciuszki. Hm no moze inaczej dla mnie byłoby ważne czy noszą one widoczne ślady użytkowania, bo trochę podejrzane że za darmo chcesz oddać fajne i dobre ciuszki. A takich po domu lumpów to nikt nie miałby ochoty w ciemno kupować. No ale widać jesteś zdania, że jak ktoś jest potrzebujący to nie powinien wybrzydzać tylko cieszyć się że dają szmaty do podłogi, być wdzięcznym i jeszcze całować po stopach. Nawet człowiek który nie ma pieniedzy też chciałby ladnie swoje dziecko ubrać.

Gość fulopka
fdvgcsx troche przesadzasz. Ja bym się cieszyła z każdych. Wiadomo, że jak ktoś oddaje za darmo po swoim dziecku to ubranka będą i tak w lepszym stanie niż te kupowane np na allegro gdzie nie wiadomo skąd są i jaki handlarz je wyciągnął z kubła :(

Gość mama4dzieci
ja również napisałam @ do Pani odrazu jak wżuciła temat byłabym zainteresowana każdą rzeczą obojetnie jaką .wszystko jest dobre jak sie nie ma pieniędzy na zakup nowych ubranek .nieważne czy sa bardzo zniszczone czy nie ważne ze wgl są

Autorko po co handlarzom stare szmatki ? Nie wiem czy byłaś ostatnio na allegro, ale tam się nic nie sprzedaje :) Ostatnio kupiłam nowy płaszcz za 1zł. Handel się skończył.

Gość fdvgcsx
ok zwracam honor

Gość hahahahahahahhaahahah
mama4dzieci...dobrze ze chociaz na neta masz..:O oszuscie:O jak nic to wlasnie takiej jak ona sa handlarami z allegro

Gość mama4dzieci
nie jestem handlarzem żadnym ! mam 4 dzieci i jest nam ciezko żyjemy z alimentów ale niemusze sie spowiadać z mojej histori życiowej neta ma każdy czasamu myśe czy zniego nie zrezygnować bo płace 27 zł ale kontakt ze swiatem też muszę mieć

Gość mama4dzieci
dwójke zabrał tatuś na wakacje córa śpi a synek siedzi i sie bawi

ja oddaje praktycznie wszystki ciuszki do domu malego dziecka-czasami niektore z sentymentu odkladam na dno szafy :)

Gość mama4dzieci
tak ma 3 miesiace ale ubieram ją w ubranka od chłopców bo tylko takie posiadam mam oczywiscie moze z kilka dziewczęcych co dostałam w prezencie jak sie urodziła i to na tyle

Gość ksantula
jesli ktos jest potrzebujący to nie bedzie pytał czy ubranka są firmowe bo nie chodzi o to zeby dziecko nosiło marke tylko zeby wogóle miało co założyc. a szmat nie oddaje jesli to wścibskich interesuje bo widze ze i tacy są. zresztą te osoby które nie potrzebują to po co sie udzielają i obrażają innych?!

masz 3 miesieczne dziecko, nie stac cie na ubranka,zyjesz z alimentow-swietne, nie ma to jak swiadomie planowac swoje zycie i nie skazywac dzieci na biede:O:O wspolczuje twoim dzieciom,serio....

Gość ludzie naprawdę potrzebujący
nie mają neta i komputera w domu :o W domu samotnej matki są takie luksusy? :o nie sądzę... Lepiej popytaj w opiece niech polecą Ci naprawdę potrzebującą rodzinę bo te z kafe to naciągaczki, które wolą sobie fajki kupić niż śpioszki dla dziecka :o

Gość mama4dzieci
niebedzie 5 tego dziecka .pozatym jakbyscie byli w takiej sytuacji to byscie nie obrażali ludzi na forum;/ po 15 latach idelanego małżeństwa meżowi zachciało sie 19 -latki hyh nie moja wina ;/ ja z takim factem żyć nie chce..proste..a ze inne wybaczaja i siedzą potem i są zdradzane to ich problem ja nei mam zamiaru na to patrzeć

"wspolczuje twoim dzieciom,serio...." No ja nie wiem czy jest czego współczuć. Takie dzieci są nauczone iść po trupach do celu i świetnie sobie radzą w życiu. Za to te z bogatych domów to często życiowe ciamajdy.

Gość mama4dzieci
i po pierwsze nie pije i nie pale ale co was to obchodzi neiznacie ludzi a sie wypowiadacie ..sa naciągacze nie powiem ze nie ale nei mozna mówić ze każdy to naciągacz! niemam zamiaru rou dłuzej pisac i nerwów szarpać/.. pa

Gość ludzie naprawdę potrzebujący
O przykład moja koleżanka która komputera nawet obsługiwać nie potrafi bo go nie ma, nie ma tv, łazienki, wody w domu (noszą w wiadrach ze studni), ogrzewania i nieraz przychodziła do mnie po kostki czy porcje rosołowe bo nie miała na czym zupy ugotować :o Pomagam jej jak mogę i też ma małe dziecko ale chłopca i zawsze jak jakaś koleżanka ma na zbyciu ubranka to biorę i daje jej ale ubranka to najmniejszy problem kiedy na pampersy nie ma a ojciec dziecka wyjechal gdzies za granicę i ślad po nim zaginął :o

"po pierwsze nie pije i nie pale" A kto pisał, że pijesz i palisz ? Bo ja np palę i to dużo.. co to ma do rzeczy ? Czy palacze są gorszymi rodzicami ? :)

moze i po trupach do celu,ale czesto w dziurawych butach, bez porzadnego obiadu, bez ksiazek do szkoły, bez wakacji, bez tego wszystkiego co ma wiekszosc dzieci, ktorych rodzice nie klepia biedy:O coz, moze moje bedzie zyciowa ciamajda,ale przynajmniej nie bedzie sie wstydzic matki,ktora chodzi i prosi o uzywane ciuchy dla niej:O:O

Gość mama4dzieci
bo tam jedna sie wyzej wypowiedziała że pale i kupuje fajki a na ciuszki do dzieci mnie nie stać ! czysta obraza jak sie kogos nei zna

Gość do mama4dzieci
a to 3 miesieczne jeszcze sobie zdażylas zrobic z tymm ezusiem co cie puscil kantem z 19-latka? czy moze ma juz nowego tatusia??