Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka11111

czy mam u niego jakies szanse?? oceńcie

Polecane posty

Gość malinka11111

spodobał mi się chłopak. on wypytywał o mnie przez koleżankę a jak jechałam samochodem to bardzo się wpatrywał że aż otworzył usta. i właśnie tego dnia był też na dyskotece i podszedł do mnie z pytaniem czemu go nie zaprosiłam na nk i czy to dlatego ż eon mi się nie spodobał. Potem zaprosiłam go na nk i zaczęłam pierwsz do niego pisać . ale on z nie chęcia mi odpisywał. bo powiedział że mi odpisał a wcale nie otrzymałam od niego żadnej wiadomości. potem innymi dniami czasami tez do nmiego pierwsza pisałam ale on odpisywał mi a nagle przestał. Mimo ż ebył aktywny na nk to mi nie odpisał. a jak jestem na dyskotece to się do mnie uśmiecha a jak przechodzi obok mnie to mnie zazczepia typu złapie mnie za nogę czy dotknie moich pleców. a ostatnio w sobotę patrzył sie na mnie i gwizdał a ja odebrałam to jako że jestem bardzo ładna. a jak jest na tej dyskotece to nie tańczy ze mna tylko z innymi dziewczynami. i co dyskoteka zabawia się z innymi. widziałam jak w sobotę wymieniał sie nr z inną i jak siedział z nią i się do niej łosił.a jak wstawiam na nk nowe zdjęcie to zawsze mnie podgląda. co o tym myślicie?

Gość aha i achhhhhh
jak siedział z nią i się do niej łosił Ty już nie masz szans na tego łosia :D

Gość wrednamalpa26
bosze ile ty masz lat że tak nieskładniowo piszesz? ja nic z tego nie kumam

Gość ona 987 987
Post pt. "Idiotyczne problemy 13letniej idiotki" czytac się tego nie da.

Gość ona 987 987
"a ostatnio w sobotę patrzył sie na mnie i gwizdał a ja odebrałam to jako że jestem bardzo ładna" buhahaha

Gość kajka123
daj sobie z nim spokój, jak mu zależy to sam zrobi pierwszy krok. Nie narzucaj mu się, bo póżniej będziesz żałować