Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostałam uwiedziona

Jestem w ciąży z innym mężczyzną! Mąż i jego rodzice nie chcą mi pomóc!

Polecane posty

Gość zostałam uwiedziona

Jestem w ciąży z innym mężczyzną! Mąż i jego rodzice nie chcą mi pomóc! Mam 25 lat, dwa lata po ślubie i jestem w ciąży z innym mężczyzną. Mąż dowiedział się o tym i wyrzucił mnie z domu, powiedział że nie chce mnie znać i że mogę sobie iść mieszkać do ojca dziecka lub swoich rodziców. Mężczyzna który mnie uwiódł wspiera mnie i chcę bym z nim była, rodzice również mnie wspierają ale ja kocham swojego męża. Siostra mojego męża była w podobnej sytuacji, również została uwiedziona przez dużo starszego mężczyzne i ma z nim syna, z tym że ona nie była mężatką i miała oparcie w swoich rodzicach. Więc udałam się do teściów by namówili swojego syna żeby ze mną został, żeby zostali dziadkami mojego dzieciątka, żebyśmy mogli normalnie życ jak rodzina.

Gość Truskawkowe ciastko
ściemniasz. Co to znaczy uwiół , co ty rozumu nie masz? Facet jesteś czy co?

Gość zostałam uwiedziona
W moim małżeństwie nie było zbyt dobrze, nie układało się najlepiej i dałam się uwiesc mężczyźnie który obiecał mi że wszystko będzie między nami dobrze, obiecywał zlote góry ale teraz zrozumiałam kogo naprawdę kocham, kto jest milością mojego życia i z kim będę szczęśliwa. Chce by mąż został przy mnie, żeby jego rodzice wspierali mnie i cieszyli się z wnuka którego im urodzę.

Gość nooo takie naciągane
najbardziej podoba mi się fragment o wnuku teściów.:D

Gość zostałam uwiedziona
Przytrafiło mi się, trudne. Cały czas porównuje się do jego siostry, które też ma dziecko poza małżeńskie. Mówię mu że zostałam tak samo skrzywdzona jak ona, by dał mi jeszcze jedną szansę. Teściom również powiedziałam że wpadłam w taką samą pułapką w jaką wpadła ich córka przed laty i prosiłam by przekonali swojego syna by do mnie wrócił.

Gość a ja powieeem taaak..
hahahahahaha ;)

Gość 10010..
Ty się dobrze czujesz?????????????????????????????

Gość zostałam uwiedziona
Czuję się dobrze, chciałabym tylko żeby mąż i jego rodzice wspierali mnie i zaopiekowali się mną.

Gość hilianna
Najwazniejsze ,zeby wszyscy zdrowi byli.

Gość Aqwa-Witt
na innym topiku pisalas o mezczyznach ze sa niepotrzebni i jestes lesba wiec jak to jet???????????????????????????????????????????????????

Gość Donata00
czyż cię odwiedził muzgozjad

Gość wrednamalpa26
wow kobieto a czego ty się spodziewałaś? kwiatów od męża, dobrze że się ciebie pozbył

Gość cierz sie ze nie
jesteśmy państwem islamskim byś już nie żyła za grzechy trzeba płacić własnym cierpieniem

Gość a ja powieeem taaak..
spróbuj postawić się na miejscu twojego męża, też byś pokochała dziecko, gdyby je miał z inną kobietą. ?

Gość zaraz cos rozwale
TO PPPPPPPPRRRRRRRROOOOOOOOWWWWWWWWOOOOOOOOOOO TEPEJ STRZALY:

Gość wrednamalpa26
może i prowo ale są takie przypadki gdzie takie tępe kobiety jak autorka pytają się czemu mąż nie chce jej znać