Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonyon

Potrzebuje pomocy psychologa

Polecane posty

Gość zrozpaczonyon

Witam mam bardzo delikatna sprawę no więc opisze Wam moja sytuacje. Zakochałem się w dziewczynie która tez mnie kocha oboje byliśmy szczęśliwi do momentu aż ona zaczeła mnie oszukiwać. Ja staram się aby nasz związek sie nie rozpadł poniewaź ją strasznie Kocham i chcę być z nia do konca swoich dni. Dziewczyna zlości się na mnie o to że ja chce z nią rozmawiać o tym że źle zrobiła i mówi że ja się czepiam o głupoty ale ja przez te "głupoty" trace zaufanie i dlatego chce poznać przyczyne tych jej zachowań czy ktoś moze mi pomóc??? Bardzo Was prosze

Gość NieJestemPsychologiem
Miesięczna terapia u psychologa=600-700zł. Wszystko opiera się na kasie! Życie jest brutalne niestety!:-(

Gość Etiene
A myślałeś nad tym czy ona jest tego warta ? :P

Gość zrozpaczonyon
Wiem że to kosztuje i tym sie nie przejmuje mam wystarczająco dużo pieniędzy. Was prosze o rade czy to pomoże??? Warta jest bo ja bardzo mocno

" na pocieszenie powiem ci ,że dzisiaj każdy potrzebuje pomocy psychologa , nie jesteś sama" Sam, dziwna. :classic_cool: Hehehe

Gość nie wiem jak tobie pomóc
bo nic konkretnego nie napisałeś oprocz tego, że ty ją kochasz, a jak wiemy do tanga trzeba dwojga ;)

jesli ona cie oszukuje to wasz zwiazek nie ma solidnych podstaw brak w nim zaufnia i szacunku po co ci kobieta ktora cie oszukuje ? no po co ? zebys sie zadreczal ?