Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylo989

Dlaczego kurna wyszedl mi niebieski zamiast czarnego :(

Polecane posty

Gość stylo989

co za dziadostwo!!A ja chcialam taki gleboki czern..ahhh.. grr :O Teraz wygladam jak strach na wroble

Gość stylo989
czy moge to jakos jeszcze naprawic?

a farbowalas sama? widocznie w farbie byl tez inny barwnik :p trzeba umiec czytac to co sie kupuje

Gość stylo989
Tak,sama, to jest farba z welli, 24 myc,kolor 113 czern. Jak to mozliwe zby byl inny barwnik ? :O

Gość stylo989
kurde mol no !

nr 113 z firmie z wella oznacza ze farba zawiera barwnik niebieski... czarny i odrobine rudego.. z tym ze czarny to ten dominujacy.. widocznie nie zbyt dlugo trzymalas farbe na wlosach.. najlepiej jak wybiera sie odcienie naturalne bez domieszek np 1,0

Gość stylo989
a jak myslicie, jesli naloze tera na to farbe np czerwnona,to bedzie git? ale w sensie ze pasemka

Gość dddddlllllllllllllllllllllllll
moze mialas jasne wlosy? jesli nie to wybralas pewnie granatowa czern- patrz na odcienie nastepnym razem. . teraz to tylko ufarbuj szamponetka czarna

Gość stylo989
dzieki,teraz bede wiedziala, skad mialam wiedziec o tym :O i po co oni to dodaja?

Gość stylo989
farbowalam szamponetka czarna,lecz efekty byl mizerny,wiec wzielam i zafarbowalam to z welli. nie chce juz kolejny raz farbowac bo boje sie ze moje wlosy na tym ucierpia :(

nie mam pojecia jak z neutralizowac kolor niebieski :/ chyba mi to umknelo na praktykach.. musialabys sie poradzic dobrego fryzjera

Gość stylo989
no i co ja mam zrobic?

tak to jest jak blondi się weźmie za farbę :O ja mam ciemne włosy i granatowa czerń mi zawsze wychodziła zajebiście :classic_cool:

Gość stylo989
Dzieki lady love, a odopwiedzialabys mi jeszcze na moje pytania wczesniejsze ? oraz Czy gdybym wlasnie nalozyla na to czerwona fabe badz fioletowa, to czy pokryje ona i bedzie edekt widoczny?

Gość stylo989
ale to zadna granatowa czern Na opakowaiu pisze CZERN. Poza tym, jestem szatynka :O

wiesz co z tego co pamietam kolor niebieski jest najmniej trwalym kolorem, moze sie wyplucze? kiedy farbowalas te wlosy? dzisiaj?

Gość stylo989
Tak, dzisiaj farbowalam

w sumie nalozyla kolor fioletowy to moglby ci zakryc ten niebieski odcien, nie wiem czy dobrze mysle ale po zmieszaniu fioletowego z niebieskim wychodzi barwnik czarny

Gość stylo989
no i gdybym nalozyla ten fiolet, to nie zniszczyly by mi sie wlosy bardziej?

kupa nie wyjdzie, nie mowie o farbowaniu tylko o zastosowaniu plukanki do wlosow ;) ale racja, lepiej przejdz sie do fryzjera.. chociazby zeby sie poradzic staralam sie pomoc, ale chyba nic nie wymysle.. :(

Gość stylo989
A czy taka fioletowa plukanke to moge bez problemow dostac? np w rossmanie albo innej drogerii? no a jak z tym niebieskim (zdjecie)

tak mozesz :) ja mysle ze ona ma zrobiona dekoloryzacje i nalozona wlasnie plukanke, albo no wlasnie jak to sie nazywalo.. takie cos w tubce zaraz po dekoloryzacji.. rozne nie trwale, zywe kolory, taka jakby maska, nie pamietam ;) fajnie to wyglada :)

Gość stylo989
Hmm. ale z tym to chyba do fryzjera bym musiala isc nie? :) I dziekuje za pomoc ;)

Gość stylo989
jestes jeszcze?