Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozilla firefoxx

jak sadzicie wydarzy sie cos 21.12.2012??to juz za rok z kawalkiem

Polecane posty

Gość mozilla firefoxx

hehehe cholernie jestem ciekaw, bo jak zyje to jeszcze takie gorączki na temat jednej daty i konca swiata(cywilizacji) to nie bylo. jesli kompletnie nic sie nie wydarzy to juz nigdy w zyciu nie zaufam zadnej takiej teorii w najmniejszym stopniu

Jeśli ma być koniec świata to nie będziesz musiał nikomu już ufać:P Miłosza to jest fajne:P (ile sie tego naszukałam, wszędzie same interpretacje i analizy,bezsens) W dzień końca świata Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji, Rybak naprawia błyszczącą sieć. Skaczą w morzu wesołe delfiny, Młode wróble czepiają się rynny I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć. W dzień końca świata Kobiety idą polem pod parasolkami, Pijak zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa I noc gwiaździstą odmyka. A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i archanielskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki trzmiel nawiedza różę, Dopóki dzieci różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując pomidory: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie.

Gość Ziuta - tez kobieta
ano dzien jak co dzien -i tak pewnie majty bede musiala mojemu odprac :classic_cool:

Gość hijtyu
Jak dla mnie to będzie bardzo ważne wydarzenie,16 rocznica mojego ślubu i 55 urodziny mojego taty:)

Gość ten koniec juz by mogl nadejsc
tyle koncow swiata przezylam, ze w zaden juz nie wierze:O a za kazdym razem mialam nadzieje...