Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat obraził siostrę męża

Zaprosiłam dzisiaj swojego brata a mój mąż go uderzył! Czy odejdź od niego?

Polecane posty

Sytuacja jest jak z horroru. Jestem ze swoim mężem już od 5 lat i nie mamy potomstwa. Ja akurat bardzo chce, mężowi również zależy ale ostatnio coś mówił o rozstanie ze mną. Kilka razy między mną a mężem były awantury. Nie raz go uderzyłam czy kopnełam w nogę, w brzuch czy w czułym miejscu. Dzisiaj mąż powiedział mi że jestem głupia a brat znając historię rodziny mojego męża. Ojciec jego miał wyrok w sądzie, matka zaś alkoholiczka a siostra zaś panienka z dzieckiem - jej syn ma 6 lat. I mój brat powiedział mu że ma matkę pijaczkę i siostrę kurewkę za to że mąż powiedział do mnie że jestem głupia. I ten wyskoczył z pięścią do mojego brata.

Pytanie brzmi czy powinnam rozstac się z mezem? Skoro nie potrafił uszanowac mojej rodziny to nie szanuje mnie, jestem w końcu jego żoną a to jest mój brat. Mój brat po tej sytuacji wyszedł od nas i powiedział że już nas nigdy nie odwiedzi.

Gość fslkjffjkjhhdszbvhbsdhj
Twój brat wyszedl z twarzą- obonil siostrę przed obrazliwym slowem ze strony meza. Natomiast skad mam wiedziec, czy masz od niego odchodzić?> Nie szanujesz go, to on Ciebie tez nie

Gość a jakim prawem twój brat obraż
a rodzinę twojego męża? oboje jesteście ścierwami, ty i twój braciszek.