Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

głuche telefony, jak zareagować?

Polecane posty

od jakeigoś czasu mam głuche telefony... podejrzewam ze to mój były z którym nei ejstem juz 3 lata, a byłam z nim 4 lata w związku, myśle ze to on bo kiedyś już tak robił, choć na 100% nie doszłam do tego czy to on ,a le na 99. nie wiem czego on chce, tękni... czy co. czemu nie zadzwoni? on mnei bardzo zranił, powrót jest niemożliwy, odbieram te telefony ,bo czasem banki dzwonią lub z ogłoszeń o prace itp... co mam powiedzieć do słuchawaki? może coś zabawnego lub podniecającego??

Gość ja myśle że...
...to pewnie z banku spermy chca Ci zaoferowac nową prace.

nie jest to uciążliwe...tym bardziej ze się domyślam kto to, i dzieje się to co jakiś czas, tak co roku... chodzi mi bardziej o to by on sie głupio poczuł...bo to takie dziecinne zachowanie

Heh, może udaj, że mówisz coś do swojego nowego chłopaka, ewentualnie męża, np. "kochanie, kupiłeś mleko dla malej?"

Gość Waldek55.....
zablokować połączenia jako nieznane i po kłopocie

nie jest to uciążliwe...tym bardziej ze się domyślam kto to, i dzieje się to co jakiś czas, tak co roku. co roku? to faktycznie problem

dlatego nie przedstawiam jako preblem , lecz zagadkę... ztym mlekeim dobre, ale raczej nie połknie, pół rolu temu pytałą sie co słychać...