Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaxyz

niepewność a poważny związek

Polecane posty

Gość niepewnaxyz

W październiku poznałam chłopaka przez internet. Wszystko między nami zaczęło się dość intensywnie dziać. Jest bardzo poukładany - ma 31 lat. Chce założyć rodzinę wybudować dom. Ma pracę i generalnie jest chyba idealnym kandydatem na męża - wsparcie na całe życie. Dość często żartuje, że moglibyśmy zdecydować się na dziecko. Poznałam jego rodzinę - zostałam zaproszona na święta i rodzinną imprezę. Niedługo ponownie ich będę odwiedzać. Wszystko wskazuje na to, że myśli o mnie poważnie. Od miesiąca mieszkamy ze sobą. Ma pracę, która polega na częstych wyjazdach więc na 5 dni roboczych przynajmniej 3 spędza poza domem. Mówi mi, że mnie kocha i że jest mu ze mną dobrze. A ja zaczęłam mieć wątpliwości czy to wszystko robi i mówi jest prawdziwe czy po prostu czuje ciśnienie, żeby mieć rodzinę? Nie od razu mówił , że mnie kocha to ja pierwsza wypaliłam, że kocham...on się wstrzymał powiedział, że chce być pewne i, że ja szybko się zaangażowałam a on jeszcze nie czuję tego czegoś....po miesiącu usłyszałam, że kocha, że jest szczęśliwy. Czy ja wydziwiam? :( Mam 25 lat i chciałabym kochać być kochana i mieć rodzinę. Widzę, że on się nadaje, ale może po prostu potrzebuję więcej czasu?

Gość rebbeo
jestem w takiej samej sytuacji tylko mam 21 lat. mam wspanialego faceta, tylko nie wiem na ile moge byc pewna jego milosci. poprzedni mnie ranili strasznie:( a on chce ze mna zalozyc rodzine/

Gość niepewnaxyz
up

No tak jak nie ma problemu to trzeba sobie powymyslac :D

Gość gremmolinna
A wy dobrze sie czujecie. Te pare miesięcy to oczywista sprawa, że za krótko, żeby kogoś poznać. Zaufanie buduje się przecież z czasem i wspólnymi doświadczeniami. Spokojnie na razie Ci się nie oświadczył. Dobrze, że mówi o wspólnych planach. Ale też nie krępuj się go przystopować jak zacznie mówić o zaręczynach jeśli czujesz, że to za wcześnie. Masz do tego prawo.