Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

ja już nie wytrzymam tego psychicznie

Polecane posty

Mam nieregularny okres, dostaje roznie ale przewaznie wczesniej. W tamtym miesiacu dostalam idealnie w 28 dniu, dzis jest 27 a ja dalej nie mam;/ Kochalam sie w 10 dniu chyba 2 razy, raz w 17 i raz w 24. Zawsze moj facet konczyl z gumka ale poczatki przewaznie sa bez ale to doslownie chwila:( Kiedys okres spoznil mi sie 2 ty, bylam przekonana ze jestem w ciazy i od tej pory co miesiac mam jakies schizy, stresuje sie i nie wiem co mam robic, nie potrafie o tym nie myslec, to mnie przerasta:( Ps. Nie mam 14 lat, bo pewnie wiekszosc z was tak wlasnie pomysli

Gość ladaco
czyli masz 15

nie, mam 20

Gość osobazałamana
Wiesz co nie martw sie - ja mam 35 lat i tez tego nie wytrzymam. Ale pocieszam sie , ze tak mialo byc z jedna taka co rodowod ode mnie wyciagnela bo by mi rodzicow zabili. A tak nie - no po prostu musialam jechac w te pomidory bo TAKIE ZERO. I bez kasy. I dzis jeszcze W SUMIE nie powinnam dzwonic. Ja jestem po stronie brata nie siostry i tyle, ale za chwile juz moge dzwonic i jest normalne. A ona jest potepiona - ja sie ogrywa - brat powie moge byc w Niemczech jak umiem szmate ograc i tyle. Umiem szmate ograc. Dobra to ide ja ograc - i bedzie to wiedzial. ONA WYLUDZILA wyszarpala rodowod ode mnie. Jak nie zrobi czegos tam to do piekla z nia i tyle. Ze mna tez bo nie mezatka - a to tam bez znaczenia. Najwazniejsza w zyciu jest PRACA - to nie sa czasy ani KULTURA ze facet kobiete utrzymuje A TAK POWINNO BYC i tyle bo najwazniejsze sa dzieci. Moze mam zaburzenia z klasztoru mojej matki - klasztor jest to harem, pelno dzieci - ona nie powinna byc zakonnica wiecie - ja mam jakies schizy od niej i tyle :( I koniec. Jeszcze diabla widziala myslac ze widziala Boga. Kompletna swiruska. Ale ona jest normalna a ja nie sie dowiem. Ale ona juz umarla a ja nie. Ja mam skonczyc w smieciach jak nie wyjade do Holandii. No wyjade, jak bedzie gdzie, a pozniej dalej, i ze moge byc w Anglii to w USA tez i moge se robic co chce bo trzymaja z Anglikami bo wszystko bez sensu. Mam racje jak Niemcy ich zajada to moze byc, ale inni nie. A Zydzi im powiem? Zydzi moga ich zajechac? Nie - tylko Niemcy bo niemcy zajechali CALY SWIAT to ich moga a reszta nigdy sie do tego nie zblizyla i tyle :( Nie wiem - moze sie uskpoje z czasem, ale jakis taki mam nie wiem... cos mi dolega w glowie. Na pewno - sie dowiem bo tak i juz :(

;

Gość osobazałamana
Oni nie rozumieja w tej Anglii, ze ta moja matka NIE ZYJE i popelnila samobojstwo. Dlatego mi jest tak ciezko w zyciu Z NIEMIECKIM paszportem nie wiedzac ze mam ojca Niemca ja musze zyc. To kazdy bylby nienormalny. A on matki nienawidzi wiecie i tyle :( Do dzis. A kto mu kazal ja zgwalcic? Ona zupelnie normalna byla - po prostu chciala zmienic sobie temat pracy magisterskiej I MIALA RACJE. I bedzie miala zmieniony. Nie bedzie miala tego oplatka bo to nie mialo sensu - no to cos dalej z tym. Swieta Brygida po oplatku - no to swieta Brygida powie, a nie Karol Linneusz - to wszystko sensu nie ma. A czemu nie mowila o oplatku? NAUCZYCIELE by musieli jej pomoc bo ona - zakon to jedno, a dwa jakby zaczela mowic to uczniow pozajedza , a to tylko praca magisterska i siedziala cicho aczkolwiek chciala byc w porzadku i tyle. Jedyny powod. No i z tego ja sie urodzilam. Ze chciala byc w tej szkole w porzadku i tyle. Ona niemieckie wszystko miala , oni chyba nawet nie przetlumaczyli tych papierow, a ona siedziala cicho bo by ja wylali? Nie wiadomo. W kazdym razie i tak ich zajezdzala a jedno slowo i jeszcze gorzej. A czemu sie nie wyniosla? Bo wysoko urodzona, rzadzic lubila i nic sie nie dalo uczynic - przykro mi i tyle :( Takie zycie cdn.

Gość ladaco
do setki

Gość blu09090909
CHCwD szmato

rozumiem cie autorko... tez tak mam ... ale mysle że jeśli zajde w ciąze to nic zlego sie nie stanie :) ale skoro ty nie chcesz miec jeszcze dzieci i masz 20 lat ... idz do ginekologa on ci da proszki na uregulowanie cyklu

Gość osobazałamana
Ona ma matke zyjaca do dzis - to wszystko jest inaczej. A ja sie urodzilam jako dziecko TRUPA i tyle. Co za porowanie. Tam ojca nie bylo wcale - olal, ale zle nie zyczyl. Moj mi zle zyczyl - wariat , kretyn i ona nie byla z gwaltu przeciez jak ja - zero porownania. ja tego ojca nienawidze. I zawsze bedzie mi musial z drogi zejsc. Moge go szanowac JEDYNIE za to ze od Boga mam ZA NIEGo najwyzszy niemiecki rodowod i tyle. I to jest najwyzszy rodowod w ogole i tyle. No ale bez tego co - dzieci nie mozna miec? rodziny? Pracy? Pieniedzy? Wakacji? Znajomych? Bez przesady - az taka pierdolnieta nie jestem. Niemniej za to go szanuje bo jestem z gwaltu to za co innego, ze matka sie przejal? Ze mnie zrobil? Po co. Takie sa dzieci z gwaltu - a po co mnie zrobili, mieli sie zabezpieczyc i tyle. :(

jakos nie moge sie przelamac na ta pierwsza wizyte:( widze ze chociaz jedna osoba mnie rozumie, dzieki:) Sluchaj ale jesli poszlabym do ginekologa i on dalby mi te proszki a po nich zdazylby sie przypadek ze okres mi sie spoznil to denerwowalabym sie jeszcze bardziej ze powinno byc regularnie a nie ma to pewnie ciaza. Wydaje mi sie w wieku 20 lat to jeszcze normalne w miare, malo kto ma regularny okres. Bardzo nie chce miec dziecka, jestem z moim facetem juz 3 lata ale to jeszcze nie czas, chce zaczac studia, isc do pracy, nie mamy nawet pieniedzy zeby utrzymac to dziecko, zalamalabym sie psychicznie. Ale skoro zawsze uzywalismy tej prezerwatywy to szanse chyba sa znikome:( ale i tak sie denerwuje:(

czy ktos cos napisze?

halo???

Gość luliiiiiii
O matko, znowu owieczka, ta od Agnieszki Smieszki.

prosze o powazne wypowiedzi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kajka123
Nieregularne cykle moga być objawem jakiejś choroby( ale nie muszą). Idz do ginekologa, niech dobierze ci tabletki anty , bo ten stres cie wykończy.

nie chce brac tabletek, po pierwsze to nie jest zbyt zdrowe a po drugie nie mam jak narazie pieniedzy na to:( Najgorsze jest to ze nie czuje zebym miala takie naprawde dobre wsparcie od mojego chlopaka. Owszem wiem ze mnie Kocha ale w tej sytuacji jak juz cos mu powiem na ten temat to zawsze sie denerwuje, mowi ze przesadzam a potem zawsze i tak dostaje okres. Mowi ze nie mam sie czym martwic bo zawsze byla gumka przy wytrysku i ze kiedys bardziej ryzykowalismy (bo dlugo bylo bez gumki i powstrzymywal sie pare razy-teraz juz tak nie robimy bo ja na to nie pozwalam) i nie zaszlam w ciaze wiec teraz tez nie. Wkorza mnie takie gadanie bo ja naprawde potrzebuje tego oparcia, wtedy jak spoznial mi sie 2 tyg to nie moge narzekac bo wspieral mnie caly czas, bal sie tak samo jak ja, byl w domu kiedy robilam test ale szczerze mowiac wydaje mi sie ze ten jego stres wyniknal bardziej z tego ze ja sie tak strasznie denerwowalam a nie ze on sam sie obawial. Dla niego nigdy nie ma powodow do zmartwien:(

Gość nic nie zrobisz
laska nie masz kasy na gina i tabletki a na niechciane dziecko kasę znajdziesz ? zachowujesz się idiotycznie uprawiając seks bez zabezpieczenia w dniach płodnych, bo to dokładnie robisz, i nie ważne czy potem zakładasz gumkę skoro zaczynacie bez niej mam nadzieję że Twoi rodzice są mądrzejsi od Ciebie i w razie wpadki będą w stanie zająć się Twoim dzieckiem

Gość chdhhd
ja wole wpierdzielac tabsy niz zajsc w ciaze

ale przeciez gumki sa tak samo skuteczne jak i tabletki, wiem ze jesli nie jest od samego poczatku to zle ale nawet jak bralabym tabletki to nie pozwolilabym mu skonczyc bez tej gumki. Dla mnie te gumki nawet sa pewniejsze. Duzo kiedys czytalam na temat tego plynu u facetow, chodzi mi o preejakulat. Podobno udowodniono ze jest to plyn z prostaty i tam nie ma plemnikow lub sa w malych ilosciach ale uposledzone i nie zdolne do zaplodnienia. Mimo to nie potrafie jakos opanowac stresu. Nie napisalam ze mam kase na wychowanie dziecka....

Gość nic nie zrobisz
skoro nie masz kasy na dziecko i nie masz siły psychicznie by się co miesiac stresować to pomyśl nad skutecznym zabezpieczeniem albo nie uprawiaj seksu w ogóle

nie ma stuprocentowego zabezpieczenia, napewno o tym wiesz. Myslisz ze to co wyczytalam o tym plynie nie jest prawda?

Nikt nic nie wie na temat tego plynu?

Gość madziarozowa
A Ci powiem tak znam z 20 przypadków osób które przez prezerwatywy wpadły!ja sama jak uprawiałam seks z gumką a byłam w Twoim wieku z 2 razy brałam tabletki 72 po!chodzę regularnie do ginekologa i niestety tabletek brać nie mog mam chorą wątrobę i bardzo źle się czyję na plastry jestem uczulona i przez ostatnie 6 lat uprawiam seks przerywany, z tym że partner musi byz odp i zawsze pamietać żeby wyciągnąć!

przerywany ale z prezerwatywa czy bez? Wieszc co my kiedys na samym poczatku tak robilismy bez gumki dosyc dlugo, jak juz naprawde nie ogl wytrzymac to zakladal i nie zaszlam w ciaze. Teraz wydaje mi sie ze jest mniejsze prawdopodobienstwo

bylo tak praktycznie za kazdym razem wiec wydaje mi sie ze gdyby ten plyn zawieral plemniki to dawno bylabym w ciazy. Ale szczerze to juz nie wiem co o tym myslec. Moj facet jest odpowiedzialny i wiem ze nigdy nie skonczyl by we mnie bez gumki ani nie oklamall mnie ze gumka nie pekla, zawsze sprawdza. Poza tym nie mogl skonczyc we mnie, po pierwsze bym czula a po drugie kochamy sie chwile bez gumki a on nie ma 15 lat zeby skonczyc przy pierwszym wlozeniu

Gość madziarozowa
BEZ GUMKI KOCHANA ! ale mam też takie schizy jak Ty co miesiąc był taki czas że kupwałam z 5 testów tak wariowałam! to z wiekiem chyba przychodzi!ale nie martw sie moja koleżanka też tak ma:)

no to widze ze wiecej ryzykujesz ode mnie a od 6 lat nie wpadlas. Wiec chyba moge sie uspokoic, nie sadzisz?