Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbeczek0204

nadorowy spis powrzechny ludnosci 2011

Polecane posty

Gość skarbeczek0204

witam, teraz usłyszałam w radiu,że spisac się można przez internet do 30 czerwca czyli do jutra a wchodze na strone głowna by się spisac i pisze ze do 16 czerwca i co z tym zrbic? jak mamy sie spisac? tez macie taki problem?

Gość nie bój żaby jeśli
sama nie przyszłaś do GUSu, to GUS przjdzie do Ciebie. Wiadomo, że dla Ciebie to gorzej, bo wypełnienie kwestionariusza w sieci jest mniej uciążliwe niż przyjmowanie w domu obcego człowieka i odpowiadanie mu. Ale nie martw się, w ich interesie jest żeby Cię znaleźć. Do pierdla nie pójdziesz.

ja do tej pory nie kumam po co wszyscy to robią :O ja też się ''nie spisałam '' i nic sie nie dzieje :O

Gość no bo termin upłynął
16tego czerwca, wtedy też spisałam ojemgo brata. Nie wiem czemu w radiu tak powiedzieli.

Gość no bo termin upłynął
mojego*

Gość ludzie to robią żeby mieć
święty spokój. Może chcą jechać na wakacje, opalać się topless za żywopłotem lub mają w zamrażarce trupa i dlatego nie lubią obcych. Oczywiście nie jest to jakaś wielka męczarnia przyjąć tego ankietera, ale chyba jeszcze mniejszą męczarnią jest wypełnienie tego online. Poza tym dochodzą motywy patriotyczne: im więcej ludzi się spisze tym mniej ankieterów będzie łazić po domach i mniej nasze państwo wyda na ich wynagrodzenia, paliwo, wydruk ankiet itp. itd. a może więcej na szkoły i szpitale (w uproszczeniu).

Gość skarbeczek0204
ja prawie nie mam czasu dlatego wygodniej mi jest przez internet sie spisac. a nie wiem czemu tak w radiu powiedzieli tylko kłopot zrobili :/

Gość w radiu to sobie
mogą mówić, gdyby można było spisywać się jeszcze elektornicznie to taka wzmianka byłaby na stronie gusu

Gość skarbeczek0204
własnie jest na stronie gusu i pisze ze do jutra tylko nic nie mozna dalej zrobic :/

Gość w radiu to sobie
http://www.spis.gov.pl/ Uprzejmie informujemy, że termin samospisu internetowego upłynął w dniu 16 czerwca 2011 r.

Gość skarbeczek0204
a co pisze na góże w tabelce? ze do 30 czerwca -spisz sie i ty!

Gość w radiu to sobie
Nie czytaj tego co masz w tabelce tylko oficjalnych komunikatów. Gdyby można było się jeszcze spisywać to nie byłoby problemów.

Gość skarbeczek0204
no to szkoda :/ narobili mi nadzieji, a tu du*a ...