Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz bedzie?

zerwalam z chlopakiem po 3 latach!!!

Polecane posty

Gość i co teraz bedzie?

i co ja mam teraz zrobic? taki kawal czasu wspolne mieszkanie no poprostu jestem zalamana i nie ze zdrada czy cos... poprostu cos sie skonczylo. jak sie ogarnac? pocieszcie...

Gość aczemunie_____
Widocznie to nie był ten! :) Pojawi się inny i pewnie ten jedyny :) A może z tym po prostu była monotonia i zatęsknicie za sobą?:)

jak Ci się samo skończyło to za dwa tygodnie góra będziesz wyleczona samoistnie ;) mi się ostatnia miłość też sama skończyła, po tygodniu już było ok, a po dwóch to calkiem zapomnialam o byłym :D

Gość i co teraz bedzie?
no byla.. ja juz tesknie jak sobie pomysle ze bede sie budzic teraz sama . jestem zla i rozalona ze mi zabral 3 lata i po tych 3 latach znowu jestem w punkcie wyjscia

Gość i co teraz bedzie?
kurdeee ale jak ja mam znowu wracac do rodzicow jeszcze te cholerne mieszkanie jak je podzielic tyle hajsu sie poszlo jyyeebac bo teraz juz ma mniejsza cene!!! zreszta kto je kupic ja sie chyba potne zaraz i te smsy ciagle od niego OSZALEJE

Gość i co teraz bedzie?
no i jak tu byc samemu? tego najbardziej nie moge sobie wyobrazic ze to juz tak koniec z dnia na dzien chuj cale nasze zycie razem juz nie istnieje wracam do mamusi i tatusia na kolanka bo malej dziewczynce znowu sie z facetem nie udalo oni mnie przygarna ILE JESZCZE RAZY TAK BEDE WRACAC?