Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srame na studia

:( mam mnie wkurza ze studiami

Polecane posty

Gość srame na studia

Nie chce w tym roku iść na studia. Po pierwsze zdałam nijak maturę i chce poprawić za rok i wybrac nowe przedmioty. Po drugie idę do policealnej i mam zamiar podjąć pracę w tygodniu, po trzecie nie jestem zdecydowana co bym chciala studiować :/ a tak za rok bym juz byla przekonana co chce studiowac i moze wyniki z matury by posżły lepiej :) a mama do mnie z pretensją ze rok tylko stracę. Nie stracę, wg mnie mogę wiele zyskać. Nie chce studiowac pedagogiki czy socjologii . teraz policealna i praca a studia za rok, co myslicie?

Gość definitely not polish cunt
mysle, ze powinnas stad spierdalac TEMPA strzało, polaczku zasrany, polacy to kurwa szkodniki

Gość ??!!!dddd
myślę, że masz rację. przynajmniej zdobędziesz jakieś doswiadczenie. a na studia mozesz iść zawsze. nie uciekną Ci.

Rób co uważasz i jak podpowiada Ci intuicja. Ja straciłam rok bo nie dostałam się tam gdzie chciałam (studia za granicą). Pewnie mama się boi, ze nie bedzie Ci się chciało za rok także studiowac i ten zamiar odłożysz na nie wiadomo kiedy.

Gość a ja sem mysle , ze
dobrze robisz. wybrac studia to nie jest łatwa sprawa, lepiej daj sobie rok czasu i idz jak juz bedziesz pewna czego na prawdę chcesz. Moja kuzynka poszła na 1 lepsze studia i to ona zmarnowała rok i kasę, bo nie podoba jej sie kierunek i chce zmienić na całkowicie inny

pogadaj z mamą otwarcie i wytlumacz jej swoje racje bo wg. mnie masz je ... przedstaw jej wyniki studentow bezrobotnych po tak ogolnych kierunkach studiow tylko dla studiowania