Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezzzrobotna

jak zyczycie sasiadom swojej i miejscowosci?

Polecane posty

Gość osobabezzzrobotna

ja bardzo zle - wszystkim. Boze swiety jakie ja mam zycie. Ale przez braci sie nie zabije choc powinnam sie zabic bo nie wyszlam za maz i nie mam dzieci. Ale jeszcze troche pociagne. Za rok sie powiesze jak nie bedzie konca swiata bo juz powinien byc i tyle. Powiesze sie na sznurze jak matka bo tak nienawidze ludzi. Ale nic im nie robie. Jedynie zle zycze i tyle. Calej Polsce wiecie za moja krzywde i tyle. Mialam byc w domu dziecka w Anglii i koniec. I tylko tak by cos ze mnie bylo, a inaczej nie. Myslcie sobie co chcecie, ale zawsze bede zyla sobie tym, ze jestem z domu dziecka z Anglii i jestem z tego DUMNA. Przykro mi :( Taka juz jestem :(

Wypyerdalaj schizofreniczko bo pogotowie na ciebie naślę i dadzą ci leki pod przymusem oraz w kaftan wsadzą! WON w podskokach!!! :o

Gość osobabezzzrobotna
No chcielibyscie. Teraz wy sie wsciekacie, a jednak Bog ma racje. Jesli sie jest wiernym Bogu to najgorsze grzechy przepadaja, a czlowiek zawsze ma szanse na wyjscie z klopotow. Ja przegralam z wami tylko rela. A teraz nie wiecie jak stoje o transport i ...po was. Po mnie tez bo nie mam stalej pracy i musze sie poddawac Bogu pierwsza, ale coz... przez kogo? Przez zwykly kryminal. Istny sad nade mna jak nad nim. A czy ja kogos zabilam? Lecz kazdy morderca lepszy ode mnie. Kazdy :(

Czemu ją wyganiasz i jeszcze do tego obrażasz?Niech sobie popisze.:) Chcesz zgłaszać?Zgłoś tego,co chce J.Kaczyńskiego zabić.I jeszcze innych agituje.:(

Gość osobabezzzrobotna
Taki wiersz napisze - BOZE MOJ BOZE Czemus mnie opuscil Szydza ze mnie wszyscy ktorzy na mnie patrza - potrzasaja glowami Niechze go wyzwoli jesli go miluje Tak pisze w pismie swietym. W izajaszu tak pisze i tyle :(

Rzucę na ciebie klątwę lucyfera a następnie spuszczę się lepką spermą na twoją fotę z bloga na którym bazgrzesz.

Gość osobabezzzrobotna
No wlasnie co mnie obrazacie? Ale ja tez obrazam wszystkich i tyle. I po mnie musze sie poddawac. A kto to powiedzial. Teraz sie boja ze stoje zle o transport. Dobrze stoje. Od Boga stoje. Nikomu nic sie nie stanie. Ale szatan sprawi ze i tak sie wszystko rozleci bo ludzie pojda do Grecji. Ja tez tam pracy bede szukac. Cos musi tam ruszyc i tyle warta cala Unia i koniec. Zaczelo sie od stali i konczy sie na stali. taka prawda wiecie, ale nikt glosno nie powie. Tyle wam napisze :( O transport sie martwia a o rodowod od Lucyfera nie? No to diabel robi swoje. Nie wolno uzywac rodowodu od Lucyfera - jacy ci ludzie sa naiwni. Wtedy dziala diabel i jest zle. Wszystko sie rozlatuje i koniec. No ale z czasem mi powiedza. A czy musze miec rodowod od Lucyfera? A w Polsce myslicie lepiej? To samo :( Jakas Jania - z czym na nia? Ze spowiedzia? Lucyfer i koniec :( Kazdy chce normalnie w domu odpoczac i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Nie rzucisz na mnie klatwy Lucyfera - ja moge rzucic klatwe Lucyfera na Ciebie. Za malo znaczysz. I juz cie nie ma. Nic ci sie nie uda. Ja przeklinalam ludzi ktorzy mnie krzywdzili i to mialam z czarow. Gdzie ja bym takie cos wymyslila. I zawsze ZA COS przeklinalam. To mnie mieli przeprosic i by bylo dobrze. Sami mieli wiedziec jacy pojebani sa. A ja sie zawsze po matce moge powiesic jak mi sie znudzi i mam was gdzies. Po siostrach tez i zaraz bym to zrobila pewnie gdyby nie bracia. Ile lat mozna zyc? I sznur na szyi. No ale co z bracmi? Tez sie zabija i wojna przez nas. To juz zyje dalej choc bez sensu. A do diabla i tak nie pojde bo za duzo sie modlilam ostatnio hahaha - bo wszyscy idz do diabla. Odkad mnie porwal tyle sie modlilam ze szans nie macie. Przegralam ta rela rowno, ale tyle modlitw i znowu 1:0 dla mnie. Choc kasy zero - wiadomo Polaki :(

Gość osobabezzzrobotna
No i co? Klatwa Lucyfera i po 2 czarnych.Jutro moga sie wieszac. Po co zaczynaja i tyle :(

Spadaj stąd ściero do podłogi. Stara schizo wariatka od przesadzania kwiatków :o Vomituję na ciebie oddając przy tym ciepły kał.

Żebyś się sama nie powiesiła piździelcu z gwałtu.

01:24 [zgłoś do usunięcia] Ahroun Jetka B. - ale ja nie ciebie obrażam. Dziękuję bardzo.:) Innych obrażasz.:(

Jetka B. - mam swoje osobiste powody do tego by obrażać tą nawiedzoną sukę.

Ty jesteś agnieszka-śmieszka? Coś czytałam o was,tzn.o owieczce bożej i tobie. Ale na innym topie tez ludziom bluzgasz.:(

Gość osobabezzzrobotna
Co wy wiecie o diable. Mnie porwal to cos o nim wiem. Moja matka przez niego sie powiesila. Wszyscy na nia. A co ona mogla - jedynie, ze sie urodzila - jak ja. Przez cesarke. to moja siostra blizniaczka jest. Kocham moja matke. Zeby jeszcze byla od maryji, no ale nie jest. Jest, ale nie od razu, zle. Ale jest Francuzka. Tyle mi w Anglii zrobia. Bo sie wiecie w Polsce boja - co to bedzie w tej Anglii. G wielkie. Matka Francuzka nic mi nie zrobia. Na Zakline. Juz nie ma znaczenia, Arabowie tez bo matka we Francji. I sie smieja, ze balam sie sie w ogrodnictwie. Snil mi sie leb odciety i tyle. Takich snow nie ma sie bez powodu. Przez to ucieklam, ale czyj to nie napisze. ZAKLINY i tyle. Gilotyna leb uciety snil mi sie tam i przez to przezylam. CUDEM. Dlatego nie poszlam na pole bo grupa miala mnie gdzies miala, ja praca grupowa, a one prawo do morderstwa. Przez to cie wyrzucilem powie Haki. - Ty idziesz wprost do diabla - mu powiem - katoliku żenujacy. Przez ciebie brat nie chce mnie widziec. Nie ma racji ale niech mu bedzie ze ma. Tyle kasy to ma choc wcale nie ma. Bo chcial studiowac medycyne a ja nie. Nawet z kasa. Bo nie umialam wiecie. On tego nie rozumie. Wszystko mi sie rozkladalo i wszedzie byly bledy lekarskie i tyle - i trupy i prosektoria. Tak jakos. Jedyny powod. Nie - ja zwariuje myslalam. I poszlam na biole. Ja mialam ogrodniczka byc i angliskta i ja bym tak byla, ale mnie poczarowali w Polsce i to jest prawda i TEMU nie po mnie. Czemu nie po mnie? Temu - poczarowana zeby wszystko mi sie psulo. I to jest prawda bo moja matka ma straszny rodowod we Francji - na mnie i moje procesy powiedza. Ale ja mialam racje. Jedynie, ze mialam stac o spowiedz i nie po mnie. Tak mialam we wszystkim racje, kase mialam wygrac. Ona tez jest wstretna z ksiazka. A ta swieta Faustyna Kowalska? Co ona to napisala? Do zakonu kontemplacyjnego ona chciala isc ze jej sie Pan Jezus ukazal i plakal, a pozniej ta francuska gwiazda jej sie snila? Akurat - znowu klamstwo w Dzienniczku. Ona chciala isc DO NIEMIECKICH BRYGIDEK to bylo jej marzenie bo taki ojciec jak jej to lepiej wcale, niemieckiego by sie nauczyla. Skad oni ja maja w tych Niemczech teraz bedzie. Ona im wszystko zasyfia. Skad ona ta gwiazda jest? W sumie - w Polsce ja gdzies maja. OD BRYGIDY SZWEDZKIEj z placzacego oblicza Chrystusa na firance i to juz pasuje do mojego zycia. Nie zmieniaj zakonu Faustynko na ...Karmel. Karmel albo niemieckie brygidki bo dzieci se zrobi co tu robic? I tak zostala gwiazda troche z brygidy a troche z tego Karmelu - wtedy. Tyle dla niej Bog zrobil. A dla ciebie ani tyle i co sie nim przejmujesz. A bo by mnie zabili gdyby nie on, a juz od dziecka - chmurka, snilo mi sie byle co - 20 lat to mi sie snilo bo tak to bym se zyly podciela - niczego nie rozumialam, ale tyle snow i sie nie ciachnelam. Jeszcze przed siostrami tyle mnie Polska obchodzila. Zeby nie bylo ze ostatnio sie zmienilam. Ale zyletek nie bylo odpowiednich i se dalam spokoj. No bo wiecie wszystko bez sensu i tyle :( I do dzis :( Takie zycie - sie dowiem. Nie zawsze. Obrazili mnie SMIERTELNIE i koniec. Bogiem nie jestem zeby to przebaczac. To tylko Bog moze przebaczyc jak sie go SMIERTELNIE obrazi. A ja nie :(

Gość osobabezzzrobotna
Sami widzicie jaka jest Agnieszka Smieszka i ogrodnictwo. Tam trzeba byc od Lucyfera i wszedzie na Zachodzie. Od Lucyfera i ..nie po nich powiedza a ty rob co chcesz bo widza, ze ten Lucyfer dziala na tego brata choc rady mu nie dadza. Bo go mieli poprawic odrobinke. Po co? Lepiej zabic. I akurat Ania by to dostala. Nastepna taka grupe wysmieje. A ciekawe ze ten ze sklepu wiedzial, ze mial byc DZIEDZICEM po zabojstwie. Moga sie jedynie smiac, ze tyle z durnego brata i co im zrobi? No ale one maja metody - ja w ogole pieprzylam , ze sie chce wydac. I dobrze pieprzylam bo przynajmniej wiem o co poszlo i tyle. A niech zra te kwiatki i tak bez sensu wszystko bo to zaden sklep nie jest. Ale zera - ja nie moge. Smieci w workach to sa i tyle. Worki to ubrnaia , a mieci to one. Specyficzne GEJSZE z Polski to sa. I tyle :( Ty tez mi powiedza. Bez przesady - za takie rzeczy sie siedzi. Dokad ten swiat zmierza wiecie? Dokad? :(

Gość hesss
chcesz pogadać na privie?

Gość osobabezzzrobotna
jakbym tam przyjechala to by mi nasraly do lozka - tak se lubilam pospac i ze mialam je zabic. One zostana zabite - przez sasiadow tam bo wszystkim zle zycze, na tych sasiadow tez Lucyfer - jedna nienawisc i zaczna znikac. Pierwsze zniknie ZAKLINA - jedynie, ze malwina sie nie nazywa. Ja mialam taka kolezanke - ona jej matka zabily. taka pobozna i zabila. Kiedys mnie nie zabila to teraz mnie zabije. Ale za maz wyszla - moze byc. I ta kolezanka by mnie zabila, ale Lucyfer i po niej. Bo czemu nie wyszlam za maz. Bo mi sie zycie nie ulozylo. Mialam byc mezatka i nie po Polsce a przez to po Polsce. Nie - nie przez to. przez szkoly po Polsce - a zaraz bedzie glod i beda miec malzenstwo. Z jakim ja zerem siedzialam i popieralam :( Wstyd mi przed siostrami. Ale Lucyfrer i sie mnie boi, a i tak do diabla idzie ta cala Malwina. Zostaja jeszcze kolezanki ze sredniej - wydane wszystkie , z dziecmi z siostr, a te - szmaty dwie, kto tam byl szmata to nie wiadomo - w kazdym razie wszystko przez Piekary - MIEDARY sie dowiem - piekary i widziec nikogo nie chca mnie tez bo przez nie nie mialam stalej pracy i tyle. A poza tym ci moi rodzice - moze dostalyby lepsze banki? I tyle :( No ale... siostry i koniec...

01:45 [zgłoś do usunięcia] hesss chcesz pogadać na privie? To do mnie czy owieczki bożej?

Gość hesss
do owieczki bezrobotnej

Gość osobabezzzrobotna
Ni chce pogadac na privie. Szkoda ,ze moja matka widziala diabla i po niej. Czemu ten kosciol jest taki? Nikt jej nie uwierzyl. Jak mnie wiecie. A jednak diabla widziala. Taki dlugi, chudy jak RYBA. Jakis Aniol. I tyle. I cale zycie i ja i ona przez to spieprzone. Bo ksieza musza sie gzic w kosciolach. Nie cierpie ich za to. Zawsze tacy byli - poniewirali miejsca swiete. A te brygidki - szczyty faryzeizmu. Takie faryzeuszki - krzyz ogrywaja. A Bog tylko o to stoi. Reszte ma gdzies. Ale ta Agnieszka jest - matko swieta. A ja jej dobrze zyczylam. Ja rozumu nie mialam. Na szczescie jest ten Lucyfer bo dalej po mnie. Ona juz jest opetana, ale co robic? Takie zero :(

Gość osobabezzzrobotna
co to jest AHROUN sluchajcie? Na pewno cos brzydlkiego - sraczka albo cos w tym sensie? :(

Gość osobabezzzrobotna
To jakis wilkolak od Lucyfera. Ale Lucyferem nigdy nie bedzie i tyle. Ale one byly- teraz zycza mi potepienia wiecznego bo sie poddac nie chce. Ale moja matka diabla widziala i sie powiesila. Co one sobie nie wyobrazaja? :( Przeciez one skoncza marnie wszystkie. Lucyfer je pozjada. Juz je zezera. Ale one byly - miesiac tam chcialam popracowac. 5 tygodni. Za dlugo. No takie zera. wszyscy od lucyfera i tyle. Moze sie wyrzna sami wiecie. A gdzie indziej to samo. Za co ja mam zyc? Zwykle zera i tyle :(

Gość osobabezzzrobotna
Europa sluchajcie to juz normalnie CHWILA MOMENT i najazd Azji. Nie ma z nimi szans i tyle. Choc bo ja wiem.... ? Ale juz nic nie dziala w tej Europie. Jakis dobry spowiednik TERAZ - Pio, ale nie ma PIO zadnego. Umarl i go nie ma :(

Gość osobabezzzrobotna
te Chiny tez sa daremne - nic nie rozumieja z rodowod, ale jeden jest na Azje i nie po nich. Ewangeliczny i tyle. Jeden i koniec. USA tez go maja od mojego ucznia - bo przeciez nie ode mnie. Ale co zrobic? Takie zycie. A reszta? Restza na Chiny i tyle. A Chiny od kogo? Od zwierzat i tyle. generalnie.