Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketreleczka

co czułyście jak po urodzeniu dziecka sn dali wam je na piersi>

Polecane posty

Gość ketreleczka

jw

Wielka euforia i niedowierzanie, że to naprawdę moje dziecko :D Ja zaczełam się śmiać jak głupek i nie mogłam przestać, aż lekarka mnie upominała bo nie mogła mnie szyć :D

Gość ZASDfkjl;khfdas
ja nic nie czuła. Ulgę że już poród się zakończył. Nie wiedziała jak się zachować i co powiedzieć.

Gość bachor wrzeszczał
chciałam go zrzucic z łózka ale pielegniarka stała obok i pilnowała :P widac uznala mnie za wariatke niebezpieczna :P pozniej mi przeszło :P

Gość ogromną
ulge że już po wszystkim a jak położyli mi dziecko na piersi to miłość i ogromne poczucie odpowiedzialności za taką kruszynke.

Gość franczeska niebieska
mi położyli na brzuchu, poczułam zachwyt i nie mogłam od niej oderwac wzroku, zawsze będę to pamiętać, wielkie szczęście

Gość Ej a widzieliscie ten
popularny film na YouTube, gdzie polozono noworodka matce nisko na brzuch i ono samo instynktownie dopelzalo do piersi i zaczelo ssac?! Jak prawdziwy zaprogramowany przez nature ssak - identycznie zareagowalo jak wieksosc nowonarodzonych zwierzat. Podejrzewam, ze wszystkie dzieci sa do tego zdolne, tylko ze nasza kultura jest tak wydelikacona, ze wszytko za tego mlodego czlowieka robi, nawet technicznie przystawia go do piersi, nie pozwala na zaden wysilek. :) Czekajcie, niech no znajde ten film, to do wkleje. Warto obejrzec!

Gość własnie wróciłam z wakacji
a ja najbardziej pamiętam że była taka cielutka i mówiłam tylko o mój Boze, o mój boze...bo nie mogłam uwierzyc w ten cud.....potem okryli mi ją kocykiem i mogłam sobie ją tak trzymać jeszcze długo, tuliłam ją do siebie i przestała płakać, potem na chwile zabrali mi ją do zwazenia i troszkę oczyscili i oddali z powrotem:) byłam wniebowzięta

Tak o ten! Ale on nie wchodzi teraz okresowo internautom bazujacym w Polsce, wiec szukam go na innym serwisie... Jak ktos jest poza Polska to moze sobie oczywiscie obejrzec te wersje z YouTube.

Gość ketreleczka
jak go oebjrzec?

Pojecia nie mam. Pewnie za jakis czas go odblokuja dla widzow z Polski. Z wieloma filmami i teledyskami tez tak robia, ze najpierw jest ok, potem blokuja, a potem znow mozna ogladac. Nie moge znalezc w innych serwisach. Wszedzie zablokowany.

Gość okropna matka to ja
ja nic nie czulam, zastanawialam sie po co mi pokazuja to dzieckoi spytalam sie poloznej czy podada mi kolacje bo jestem glodna. dopiero potem maz poszedl z dzieckiem je wykapac i ubrac i mi je przyniosl i kazal przytawic do piersi. Euforie poczulam dopiero na drugi dzien.

Gość kazal ci przystawic do piersi?
i co jeszcze pan i wladca ci KAZAL zrobic? :O

Gość POWIDELKO
NOGI ROZLOZYC

Gość pytam poowazniee
dajcie tego filma zobaczyłabym