Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odessana27

Ile schudłyście w 2 tygodnie? Jak nie czuc głodu?!

Polecane posty

Gość odessana27

Witajcie, ja juz jestem na diecie 10 dni, schudłam tylko 3 kilo. Juz prawie nic nie jem. Jem jedynie jeden większy posiłek dziennie i jeden mały(np pol kromki chleba). Najgorsze ze po pierwszych 3 dniach czulam sie znakomicie, wzrost energii, siły itp. A teraz jest coraz gorzej, n ale mam motywację. Ile udalo wam sie schudnąc w 2 tygodnie?

Gość mściwa Gośka
wmów sobie ,że przed chwilą zjadlaś całego kurczaka:P

Gość odessana27
wmawiam sobie cały czas ze jestem najedzona ale nic z tego, no i zapycham się wodą. ale oprócz tego ze mi bąbluje w brzuchu to dalej glodna jestem :) a które warzywa w ogole nie tuczą?

Gość odessana27
i co jadlas wtedy?

Wydaje mi się, że najmniej kaloryczne to te nie zawierające cukrów ani skrobi i zawierajace siarkę, długo się trawią i na trawienie potrzebna jest większa niż normalnie ilość energii- rzodkiewki, kapusta. Kaloryczne są strączkowe. Bardzo mało kaloryczna jest wszelka zielenina. Zrób sobie wielki gar kapusty pekińskiej z ogórkiem (w większości składa się z wody) i się zapychaj. Ale ogólnie bardzo trudno jest się utuczyć warzywami - chyba że polejesz je olejem albo śmietaną. Więc ja bym jadła ile wlezie (zwłaszcza teraz, w sezonie, jak warzywa są tanie).

Gość odessana27
Z tą kapustą to dobry pomysł :) I ogórkiem. ANajbardziej to lubie kwaszone. Zostane królikiem :)

Gość neka
w ponad tydzień zrzuciłam 10 kg :P ale miałam ciężki wypadek, wylądowałam w szpitalu i tak po prostu ze mnie spłyneło te 10 kg, nawet nie poczułam :P tylko lekki szok przeżyłam jak się w końcu w lusterku zobaczyłam. teraz już dbam o siebie i utrzymuje moje 55 kg ( przy wzroście 173 :))

odassana27 zapraszam na kafeterię -> diety->>Super dietka!!!! Mozna schudnac ok 15 kg na miesiac! -co 2 godziny jesz efekty są superowe

Gość odessana27
no naprawdę świetny pomysl na zrzucenie kilosów - wypadek :) :x

Gość AgnesB.
pory, kapustę - powodują wzdęcia ;) białko, sery 0%, jogurty - syci