Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

90maluk

Poznań, poznaj chłopaka

Polecane posty

Witam, postanowiłem napisać z nadzieją poznania ciekawych znajomości. Nie chce by moja wypowiedź była jakimś klasycznym, nudnym, monotonnym monologiem samotnego desperata, bo za takiego się nie uważam ;). Jednak z drugiej strony też nie planowałem tego co będę pisał, więc jak najbardziej stawiam na spontaniczność i to, co pierwsze przyjdzie mi na myśl. Otóż sytuacja jest prosta, jeśli rownież odczuwasz, że mieszkając w dużym mieście wcale nie trzeba być otoczonym gromadą znajomych (szczególnie gdy mieszka się od niedawna), a jednak chcesz to zmienić i mieć kogoś z kim można porozmawiać, wyjść na spacer, po prostu miło spędzić czas - to śmiało odpowiadaj, bo z chęcią przeczytam Twą odpowiedź. Jeśli z innych powodów chcesz napisać, również czyń to bez wątpliwości. Podałem jedynie jeden przykład. Akurat dotyczy on mnie w znacznym stopniu, więc jest idealnym wytłumaczeniem sensu istnienia tego tematu :). Oczywiście wątek nie jest również żadnego typu anonsem z zobowiązaniami i oczekiwaniami. Stawiam na naturalność i czuje że konkretnie opisuję dlaczego odwiedziłem ten serwis, wiec wierzę, że otrzymam odpowiedzi od konkretnych, normalnych istotek ;) (sam za takiego normalnego sie uważam - rownież pod względem wyglądu; nie spostrzegłem by ktoś na moj widok uciekał z obrzydzenia, ani mdlał z zachwytu ;) ). Liczę tak jak wspomniałem, że poznam bratnie dusze, które jak najbardziej pomogą wyciągnąć mnie z jednak bycia samotnym w tłumie. A może czytając te zdania jesteś w odwrotnej sytuacji i po prostu jedna znajomość wiecej nie zaszkodzi? ;> Więc jak najbardziej zapraszam do odpowiadania na adres @ "90maluk@gmail.com". Proszę jednak o docenienie tego, że w pełni określilem swoje oczekiwania i motywację dlaczego umieściłem ten wątek. Dlatego zaznaczam, że jeśli serio traktujesz swoją odpowiedź, niech też będzie pełna, bo w pierwszej kolejności chciałbym odpowiedzieć na maile, które bedą wieksze i pełniejsze niż 2-3 zdania. Napisz co Cię tu sprowadza, Twie imie, wiek (mój łatwo odgadnąć po mailu :) ), dlaczego odpisałaś, czym zainteresował mój temat lub moja osoba :) oraz chociaż krótko o sobie. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie, a tym bardziej za odpowiedź!

Gość bueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem z poznania, ale nie bede sie wysilac by do ciebie mailowac, nie mam czasu na pierdoly

Gość black_cat_06
ktos cos napisze... to tu tylku glupie komenty mozna zastac od dlugiego czasu