Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysciutkaaaaaaaaaa

musz isc dzis na putzke a mi sie strasznie niechce

Polecane posty

Gość czysciutkaaaaaaaaaa

ale co zrobic....kaska sie przyda:)

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
sprzątam u ludzi:( ale nie ma zle....nawet czysci ludzie :)

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
jak zony akurat nie ma w domu to i gospodarzowi kija wypoleruje az blyszczy

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
nie uzlalam sie....jak bym nie chcial to bym tam nie pracowala...nie sprzotala po ludziach, tylko zwyczajnie mam dzis lenia....ale jak tylko bedzie kasa w rece t na zakupy lece:)

Gość moi dusigrosze
putzenfrau ?

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
nie...w De :)

Gość moi dusigrosze
tak czułam... kiedyś mój kolega dkładnie opisał jak wygląda taka kobieta ..strassen diagnose :) włosy blond tlenione ciasna kutreczka przykrótka obcisłe jeansy z targu białe kozaczki na małej szpilce często mają samochód na którego utrzymanie ich nie stać

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
ale ze co....ze nimy ja tak wygladam?????? smieszny jestes!!!!!!!!!!!!!1 jestem najnormalniejsza laska....mam 28 latek i nie mam tlenionych włsów....mam normalna praca a tymi putzkami sobie dorabiam na inne przyjemnosci

Gość moi dusigrosze
a czy ja napisałem że tak wyglądasz??

Gość ja tez ide
ale w Polsce putzam.Powinnam juz wyjsc rano tyle,ze mi sie nie chcialo.Ostatnio duzo pracy mialam A ile Ci placa w De?

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
zalezy....ale 10 e to miniumu na h.....sa tacu co placo 20 e za ha:) a w pl ile tak srednio sie zastanawiam ile bym w pl zdoldala zarobic na sprzataniu...np taki wrocław tam chyba tezmasa ogloszen ze poszukujo kogos do sprzątania albo???

Gość ja tez ide
ja wyciagam ok 4000zl w taki zwykly miesiac,teraz pewnie bede miala 5000 ale bralam wiecej mam jeszcze kilka zlecen ale nie wyrabiam

Gość bronek z komorowa
kup se słownika ortografa w wolnych chwilach od putzkowania bedziesz se czytałą;)

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
matko..niezle ci powiem...ale ty tylko w tym pracujesz...ja codzienie chodze do pracy normalnie od rana do 16 a putzki mam 2-3 razy w tygodniu...srednio wyciągam 50 e na tydzien to malo???

Gość ja tez ide
Ja tylko tym sie zajmuje.Wczesniej gdzie indziej pracowalam ale slabo placili Tu mam dobre zarobki i kilka szefowych wiec jak z ktoras sie nie dogadam to wymieniam na inna ale zupelnie bez pracy nie zostane Tu gdzie mieszkam mam dobra opinie-jedna pani drugiej pani i sie rozeszlo tak,ze mam jeszcze 3 chetne rodziny ale nikt nie rezygnuje wiec nie dobieram Musza czekac Pracuje u niektorych 13rok

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
bronek jakis problem????????

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
no to fajnie masz....ja sie czasem tez zastanwiam czy nie rzucic moje pracy i otworzyc włąsna firma ale potem mi przechodzi....mam fajna praca i zarobek taki sobie - ujdzie a te sprzotania to tak dodatkowo 2 -3 razy w tygodzniu po 2 h i juz mam na moje male dorbiazgi czy zakupy...tak ze z konta nie ruszma i sobie odkładam na mieszkanko:) zycze powodzenia i milego sprzotania ja zaraz lece na 12 hehehe

Gość ja tez ide
Tobie rowniez milego putzowania:) Ja tez zaraz sie zbieram.Jakbym poszla rano to juz bym miala wolne

Gość lkjh667789
BRONEK Z KOMOROWA ta ortografia i tobie nie zaszkodzi:D

Gość czysciutkaaaaaaaaaa
wrocilam:)))))))

Gość ja tez ide
ja wrocilam o 16tej.zarobilam 120zl.Chyba niezle jak na nasze realia

ile trzeba zapłacić za posprzątanie 80 m mieszkania ? ( bez okien ) masz doświadczenie w parkiecie olejowanym?

Gość ja tez ide
suzi tzn w myciu parkietu olejowanego? Sprzatanie mieszkanie-zalezy czego klient oczekuje i co tam sie znajduje w tym mieszkanie?Tzn niegrzecznie mowiac jak jest zastawione bo nie masz pojecia jak ludzie potrafia zagracic mieszkanie upychajaa cos w kazdy wolny kat:O Dla porownania napisze Tobie,ze dom 200m sprzatam w 4 godziny(dokladne sprzatanie,z myciem lamp,zyrandoli,scieranie kurzy u gory,wycieranie ram od zdejec na scianach-jest ich chyba ze 100szt nie myje tyklko szafek w srodku,cale kafelki w dwoch lazienkach)a mieszkanie 100m sprzatam u jednej pani 8 godzin:O mnostwo zabawek,ktore zbieram,uklada,wycieram bo sa pozalewane,mnostwo bibelotow,chodniczkow,kazda rzecz w nieswoim miejscu takie przygotowanie wstepne,ktore powinni zrobic gospodarze ja wykonuje.Zabiera mi to 2 godziny pracy Ale ich pieniadze wiec ja i caly dzien moge zabawki ukladac:D umawiam sie na godziny-25050zl za godzine Na pewno wiesz ile Tonbie czasu zajmuje sprzatanie mieszkania wiec bedzie podobnie Pozdrawiam