Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga Zet

Co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość Aga Zet

Mam bardzo poważny dylemat moralny. Byłam ostatnio w galerii handlowej i na schodach przede mną jechał mąż mojej koleżanki z pracy i jakąś inną dziewczyną, trzymali się za rękę, przytulali. Wiem, że wyszła w zeszłym roku za niego za mąż, gdy ja już byłam na macierzyńskim. Jakoś w marcu urodziła dziecko. Przyleciałam do domu i sprawdziłam na nk czy to na pewno On. Mam pamięć do twarzy, ale widziałam Go latem zeszłego roku. Wydaje mi się, że to On. Kurczę, z koleżanką jakoś dobrych kontaktów nie mamy, często się sprzeczałyśmy i nie wiem, jak Ona by to odebrała :(

Gość szokoladeeeeeeeeeee
szczerze???? daj sobie spokoj.nie wtracaj sie ,tymbardziej ze jak sama piszesz nie jestescie z ta kolezanka blisko.narobisz sobie tylko wrogow.moze to nie tak jak myslisz.moze to ktos do niego podobny.ja bym sie nie wtracala.

Gość co za pytanie ha ha
prowo-zaden facet nie pokaze sie z kochanka publicznie.wymysl cos madrzejszego

Gość Aga Zet
dzięki za odpowiedzi. Ja sama wolałabym wiedzieć, ale rzeczywiście mam wrażenie, że mogłaby to źle zrozumieć. co za pytanie ha ha- niestety nie prowo. Nie wiem, w jakim Ty świecie żyjesz, ale wydaje mi się, że nie wszystkich stać na hotele. Sama miałam kiedyś koleżankę, która spotykała się z żonatym facetem i bez problemu zabierał ją do kina, na wakacje

Gość co za pytanie ha ha
a o jakich my hotelach mowimy?? ale facet jak ma male dziecko to sie nie pokazuje publicznie ZA REKE z kochanka. Wiec albo to prowo,albo mialas oczozwidy. juz nie robcie z tych facetow takich glupkow.

Gość Aneta222
oj, faceci to głupki :D Myślą często inną częścią ciała. Miałam identyczną sytuację, co autorka, ale to był mój szwagier. Byliśmy z mężem w realu, do którego nam bardzo nie po drodze, szwagierka w domu z dzieckiem, a szwagier ściska się z jakąś siksą. Mój mąż się wkurzył i zrobił tam niezłą jazdę. Szwagier się nie spodziewał, że ktoś go złapie, bo Wrocław to duże miasto i już rok tak się umawiał na drugim końcu AgaZet ja bym nic nie mówiła, skoro to jakaś dalsza znajoma