Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutaaa

Czy ktoś wie jakie kierunki są bezpłatne w TEB Edukacja?

Polecane posty

Gość nutaaa

Jeśli tak, to napiszcie jaki, może jakiś sami ukończyliście? A wtych płatnych ile czesne wynosi?

Gość matura to nie wszystko
pewmie chujowe jakies

Gość manna_00
Odświeżam temat, też się zastanawiam nad tą szkołą. Ale bardziej interesują mnie bezpłatne kierunki w tym epakiecie, co tablet można dostać:)

Gość somingo
No właśnie ja szperam i szperam i pod tym linkiem nie widzę żadnej listy takich kierunków. Jest tylko napisane, że są i że trzeba z konkretnym oddziałem się skontaktować: "Ponadto w ofercie znajdują się kierunki bezpłatne. Aby poznać szczegóły oferty wybierz miasto na górze strony a następnie ofertę edukacyjną. Więcej informacji uzyskasz także kontaktując się z sekretariatem oddziału."

Gość gość
Słuchajcie w szkole Nova CE w Gdyni są kierunki z czesnym 0zł w Policealnej Szkole Zawodowej.Ja tam kończyłem technika informatyka za Ozł. Polecam zalakujcie ta szkołę www.nova.edu.pl

Gość gość
Popieram przedmówcę.Tez kończyłam Nova CE w Gdyni i jestem bardzo zadowolona.Nauczycie maja świetne podejście,zajęcia ciekawe,wszystko w samym centrum Gdyni.Polecam

Gość gość
Ja zapisałam sie do Profesja Edukacja w Warszawie i darmowe kierunki w Szkole 2letniej to : administracja, archiwista, bhp,informatyk, masażysta, rachunkowość, weterynaria, asystent osoby niepełnosprawnej, florysta, opiekun w domu pomocy społecznej, opiekunka środowiskowa, higienistka stomatologiczna, asystentka stomatologiczna. Może ktoś chętny ze mna ?

Gość gość
Co masz na myśli pisząc darmowe kierunki?za egzaminy sie nie placi?za legitymacje tez nie? za egzamin na tytuł technika nic?

Gość Paulina54
Ja wybrałam szkołę Nova CE w Gdyni.Jestem bardzo zadowolona z nauczycieli i poziomu nauczania. Jeśli ktoś się zastanawia jaką szkolę w Gdyni wybrać bez wątpienia Nova jest warta uwagi.

Gość Monika54
Również polecam NOVA CE w Gdyni dokonałam własnie ponownego zapisu na specjalistę do spraw dietetyki. Nabór się juz kończy więc jeśli ktoś jest chętny warto się zapisywać:)