Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gry4y64y6

jak dbacie o siebie na codzienn??co dobrego dla siebie robicie?

Polecane posty

Gość gry4y64y6

ja pije 2 litry wody dziennie;p cwicze tez

Gość eeeeeee to słabo dbasz
ja piję dziennie 4 wiadra wody :)

Gość kupoilam dzis laptoapa i nie
pije wode...wczoraj maseczka z ogórka byla.....a dzis robie z kartofla....wlasnie sie gotuje, zobaczymy co zdziala, ponoc je rewelacyjny a i ta woda co w niej gotuja kartofla, ponoc super jest w niej moczyc stopy czy rece. super dzial na skóre ta woda...zobaczymy:)

Gość sto się nazywa
:D 2 worki :D

Gość ja mam trochę już dość
dbania o siebie bo 3 razy dziennie smaruje boiorę prysznic i smaruję różnymi maściami i kremami, biorę cynk w tabletkach, beta karoten i wit e w tabletkach (mam łuszczycę :( ) Poza tym dotychczas jadłam byle co i piłam dużo piwa, teraz postanowiłam przejść na zdrową dietę więc jem bardzo dużo warzyw, nie jem smażonego, najczęściej gotowane lub w ostateczności pieczone, zaczęłam teraz ćwiczyć na hula hopie, skakance + wieczorami przed tv siedzę z pasem vibro belt. To tak od środka. Od zewnątrz jak już pisałam mam dosyć, marzę by móc wziąć normalny prysznic, nakremować ciało pachnącym balsamem a na włosy dać dobrą odżywkę ale nic z tego bo nawet skórę głowy smaruje płynem 2 razy dziennie na łuszczycę :(

Gość ja mam trochę już dość
a i oczywiście zrezygnowałam z coli (a piłam ją przez chyba 3 lata litrami, dzień w dzień :o) i innych słodkich napoi, piję tylko wodę mineralną 2l dziennie, kawy nie lubię, herbaty też więc piję tylko wodę

Gość dbam o siebie czytając
odrobinę więcej niż kafeterię.;) poza tym staram się uczyć nowych rzeczy. reszta jak u prażynki.

Gość drtdora
kastruje debili

ja mam już trochę dość> współczuję jak nie wiem co!! Ja mam od grudnia egzemę, i za każdym razem jak mi to gówno dopieprza to myślę sobie, że ludzie z łuszczycą mają jeszcze gorzej :( Skąd to się bierze?? teraz (chyba od słońca) rozlało mi się po dekolcie. Wlewam w siebie wodę, bo to ponoć ważne przy tym schorzeniu, ale i tak ch* pomaga :o

Gość dbam o siebie czytając
aktualnie mam na tapecie dwie pozycje dla przyjemności: - absalomie, absalomie..., faulkner - (oraz literatura toaletowa) łotr, canavan. z potrzeby: krzywe zwierciadło, iłowiecki. czyli nie za wiele dobrego robię dla siebie.;)

Gość AjAAAAA
KAWA, PAPIEROCHY, ROWER-10 KM DZIENNIE, PIWO, TYLKO SUROWE JEDZENIE, RAZ NA MIESIAC PIZZA

ale dbanie o to aby się nie uwsteczniać , to zawsze jakieś dbanie o siebie. Można wyglądać jak Jessica Alba , ale co z tego jeśli się sobą nic nie reprezentuje, poza cyckami i barkiem cellulitu.