Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzuunia

Jak mam utuczyć chłopaka??

Polecane posty

Gość pyzuunia

Słuchajcie..mam chłopaka i jest bardzo fajny.Ma super charakter i ogólnie jest extra.Ale jest bardzo szczuplutki...a ja trochę większa...i nie wiem jak go podtuczyć?

Gość ZASXCFDGYHJUKI
Ty schudnij!

Gość szalonydydol
Smaruj sobie piczona dzemorem. Jak bedzie Ci go lizac to bedzie przy okazji zjadal dzem!

to po co wybrałaś akurat jego, skoro Ci nie odpowiada?

Gość jalalala
a ile chlopak ma lat? jak mlody to sie pewnie jeszcze wyrobi :) moj byl taki chudy i po 30ce fajnie zaczal wgladac.

Gość don_pedro3123
kup mu dabl blasta od burneiki

Gość pyzuunia
Ale jesteście:(( odpowiada mi...jednak jest trochę mniejszy....ja mam 170cm i 50 kg...on ma 176 i też 50 kg:((( i jest młodziutki bo ma dopiero 37 lat.Chodzi mi o jakąś dietę albo pigółki które mogę mu podawać do jedzenia ale tak żeby nie wiedział...

Gość don_pedro3123
nie faszeruj go pigułami. mozesz narobic wiecej szkody niz pozytku.

Gość jestes coollllll
dodac jadla, roboty ujac, to dziala w dwie strony,a tobie roboty dodac jadla ujac:-P

Gość pyzuunia
ale ja nie jestem gruba!! jestem taka zwyczajna....dajcie jakąś dietę...może gotować zupy na girkach wieprzowych albo sosy tłuste....sama nie wiem...on ogólnie mało je i dobrze mu z tym i pracy nie ma zbyt wyczerpującej....chodzi o to że lepiej będzie się i czuł i wyglądał jak przytyje...tak z 30 kg...

Gość pyzuunia
A może jakieś ćwiczenia zwiększające apetyt?? a od sexu też się chudnie....

Gość don_pedro3123
wiecej wartosciowych posilkow co 2-3h. z rownomiernie rozlozonym bilansem weglowodanow-bialka-tluszczu. lepiej czesciej i mniej niz duzo a rzadko ... wiem co mowie :)

Gość jalalala
pyzuunia jak on ma 37 lat to calkiem mozliwe ze juz taki chudy bedzie .176 cm i 50 kg to niezbyt dobrze :(

Gość oligierka
mam ten sam problem:)

Gość don_pedro3123
popierdółka z tego goscia. zaproponuj mu silownie. :D tylko musisz go zmotywowac, bez motywacji 2 tyg i sie mu znudzi :)

Gość pyzuunia
o tak...siłownia...ale wiesz,on pudzian nie będzie...a czy zechce chodzić?? niby mówi,że chce...ale ja wiem czy go jakiś krążek nie przydusi?? a ty chodzisz?? i co większy jesteś??

Gość don_pedro3123
ja chodze i to juz sporo, wiec wiem o tym co nie co. sam kiedys zaczynalem i to nie znaczy ze on ma zaczynac duzymi ciezarami. nie na tym to polega :) stopniowo sie widzi efekty. z poczatku to po 3-4 tyg widac juz poprawe. ale oczywiscie musi byc odpowiednia dieta.. bo z powietrza to on raczej nie urosnie :)

Gość pyzuunia
don perdro a co byś proponował? niby jaką dietę?

Gość don_pedro3123
na masę :) pierwsze musi przybrac i to duzo skoro jest taki chudy, by pozniej mogl zajac sie rzezbieniem swojej sylwetki. dieta oczywiscie bogata w weglowodany - ryz, makarony,banany,pieczywo pelnoziarniste etc.;białko-sery,ryby,kurczak,steki,jaja i ogonie nabial; tluszcze-orzechy,migdaly,oliwa z oliwkek. najlpiejby bylo zeby produkty byly jak najmniej przetworzone jak np serki homogeniozwane czy jakos inaczej przerobione. najlepiej by byly to produkty naturalne ..ale wiadomo ze tak sie nie da w 100% :) posilki co 2-3h. gdzie pierwszy to zaraz po przebudzeniu. sniadanie i posilek potreningowy to najwazniejsze posilki w ciagu dnia. =]

Gość pyzuunia
Dzięki..konkretny facet jesteś...o taką radę mi chodziło....a są jakieś odżywki ale takie by mu nie zaszkodziło?

Gość jestem bardzo niemiła
sama się utucz tłusta świnio

Gość oligierka
odzywki białkowo-weglodanowe;)

Gość don_pedro3123
hmmm z odzywkami niech sobie na razie da spokoj. bo bedzie to tylko strata pieniedzy. z poczatku na dobrze zbilasnowanej diecie idzie osgiagnac bardzo wiele. dopiero pozniej coraz ciezej jest przybierac, wpada sie w stagnacje, wtedy pora po odzyki by "zmusic" organizm do przyrostu. poza tym na odzywki organizm musi byc przygotowany, trzeba miec staz, technike, systematycznosc itd. by jak najlepiej wykorzystac potencjal odzywek. ale jesli juz to mozna ewentualnie kupic na poczatek jakiegos gainera, zeby podciagnac braki w diecie ale moze sie zdarzyc ze nieco brzuszek urosnie :)

jezeli on ma 176 cm i 50 kg to wygląda :O ja kiedys tak wyglądałem ale w 3 lata doszedłem do normy :classic_cool:

Gość jak samemu utyć? ? ?
mam 178 cm i 60 kg jestem M i tiz przed 30-tką z czego to jest ze taki chudy jestem wszydzie niby otyłość itp a tu takie dziwy.. podejrzewam problemy z tarczyca bo to nie jest normalne cały czas żreć w fastfoodach znajomi tyja jak "świnie" a ja stoje na 60 kg cały czas i żreć moge wszystko i nic cały czas 60kg 60kg 60kg 60kg i to juz kilka lat trwa.