Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sankaps

W sanatorium z dzieckiem

Polecane posty

Gość sankaps

Witam. Mam pytanie do osób które wyjeżdżały z dzieckiem do sanatorium. Czy jeśli pojadę jako opiekunka dziecka to w sanatorium będę w pokoju razem z dzieckiem czy to jest na innych zasadach? I jakie ewentualnie można spotkać pokoje? 1 czy 2 osobowe, a może większe. Czy są oddzielne łazienki, lodówka w pokoju? Będę wdzięczna za info

Gość mamamjsjsjjjs
haha, sanatorium jest czesciowo refundowane, np za pokoj dwu-osobowy doplacasz, moja mama byla ost to Ci przepisze cennik. Pokój jednoosobowy z pełnym węzłem higieniczno-sanitarnym: 26,50 x 21 dni = 556,50, (od maja do wrzesnia): 33,00 x 21dni = 693,00; Pokój jednoosobowy w studio: 21,00 x 21 dni = 441,00 (V-IX) 30,00 x 21 dni = 630,00; Pokój jednoosobowy bez pełnego węzła higieniczno-sanitarnego: 20,00 x 21 dni = 420,00 (V-IX) 27,00 x 21 dni = 567,00; Pokój 2-osobowy z pełnym węzłem higieniczno-sanitarnym: 16,00 x 21 dni = 336,00 (V-IX)22,00 x 21 dni = 462,00 itp, jak chcesz dalsze pokoje i ceny to moge dalej przepisac. ps to sa ceny za osobe dorosla, nie wiem jak za dziecko i opiekuna

Gość sankaps
ja wiem,że będę musiała za siebie płacić, ale dziecko chyba nie skoro skierowanie jest z nfz. chodzi tylko o to czy będę w dzieckiem w pokoju czy są jakieś inne zasady w senatoriach.

Gość mama z sanatorium
za dziecko nic nie płacisz jesli ma skierowanie ty oczywiscie jako opiekun placisz , powinnas byc w pokoju z dzieckiem przynajmniej ja tak miałam , w cene masz wliczone posiłki nocleg ,