Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badania.prenatalne.

Ból brzucha po badaniach prenatalnych.

Polecane posty

Gość badania.prenatalne.

Wczoraj miałam wykonywane badania prenatalne. Z malenswem wszystko ok. Tylko po badaniach odczuwałam dosc mocne bole brzucha. Bez plamien czy innych niepokojacych objawow. Czy to normalne?

Gość Tak yes Takkkk
j.w.

Gość badania.prenatalne.
Czyli to normalne.. To dobrze.

Gość Tak yes Takkkk
Mi lekarz powiedział,że normalne. Oczywiście jeśli nie towarzyszy temu skurcze i plamienie.

Gość badania.prenatalne.
Dziekuje, troszke mnie uspokoiłas. Dzis rano czulam lekki bol..teraz jest juz ok. Pozdrawiam!

Gość badania.prenatalne.
Ból brzucha powrócił..ale jest słabszy niz wczesniej. Pojawiło sie tez plamienie - lekkie. Ustało. Dokładnie miesiac temu bylam w szpitalu poniewaz zaczelam plamic. Na usg wszystko bylo ok. Nic sie nie odklejalo. Czy to mozliwe, ze moj orghanizm tak reaguje poniewaz gdyby nie to, ze jestem w ciazy to zbliżałaby sie miesiaczka? Dodam, ze mam nadzerke.Normalnie jest mi strasznie zle.

hej, ja dostalam boli i krwotoku po badaniu prenatalnym w 13 tyg ciazy. nie denerwuj sie , jak tylko cie boli i lekkie plamienie bylo to nic zlego sie niestanie,mozesz sie polozyc i polezec dzien np i powinno ustac, jestes na jakis lekach podtrzymujacych? a jesli masz jakies niepokoje to poprostu zadzwon do swoejgo gina. ja mialam mega krwotok i wyladowalam w szpitaku i kosmowka byla odklejona, ale wszytsko sie ulozylo pomyslnie i teraz wkraczam juz w 7 miesiac. bedzie oki

Gość badania.prenatalne.
Tak biorę luteinę dopochwową 2x2. Wczoraj na badaniu wszystko było ok. Nic sie nie odklejało. Juz przestałam plamic. Leże cały dzien. Dziekuje za wsparcie. Mój lekarz wyjechał wąłsnie na urlop a pobyt w szpitalu mysle, ze nic nie da. Poprzedni nic nie zmienił..no moze zmniejszyli mi dawke lekarstw na podtrzymanie ciązy.

no widzisz, nie ma powodu do zmartwien, polezysz i przejdzie wszystko:)