Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniax20

boze jutro mam pierwszy dzien w pracy:(

Polecane posty

Gość aniax20

i juz sie cala trzese...no jak ja moge dobrze wypasc bedac w takim stresie:O ja nie wiem juz czy jestem jakas nienormalna czy kazdy tak ma? strasznie sie stresuje nowymi rzeczami

Gość Donata00
jesteś nienormalna walnij se kielicha na stresa

Gość Lubię_tylko_białą_czekoladę
Ja też!!!:D:D:D łączę się z Tobą w stresie;/

Gość aniax20
to wszystko przez moja niska samoocene:O zazdroszcze ludziom ktorzy nie maja z tym problemu

Gość barbarastraiszend
co to za praca? nie martw sie bedzie dobrze:D

Aniu mam identycznie. Przeświadczenie o tym, że do niczego się nie nadajesz, jest niszczące- wiem po sobie. Ja również jutro zaczynam, w dodatku pracę, do której- moim zdaniem kompletnie się nie nadaję. Ja w ogóle jestem osobą, która ma niską samoocenę, łatwo łapię doły i w silnym stresie nie potrafię sklecić zdania:) Porozmawiaj z kimś o tym, mi to bardzo pomogło.

Gość katalonka ble ble
Jak będziesz czuła, ze stres Cię zjada i wszystko Ci z rąk leci to powiedz to współpracownikom: przepraszam was, ale jestem dzisiaj tak zestresowana, ze nie wiem co robię. Zrozumieją. Nie udawaj, ze wszystko jest ok. Masz prawo do zdenerwowania, masz prawo do niewiedzy (byle nie długotrwałej). Pracodawca to tez człowiek i wie, ze początki bywają trudne. Powodzenia

Gość aniax20
no wlasnie to jest praca do ktorej tez mysle ze sie komletnie nie nadaje;) ale wakacje mam a trzeba cos robic to tylko dwa miesiace... no walsnie nawet nie potrafie sie zakamuflowac, od razu widac po mnie ze jestem przestraszona

To praca sezonowa czy już raczej na stałe? Ja mam siedzieć w biurze, zajmować się fakturami, urlopami pracowników itp. Mam irracjonalny strach, że każdy będzie wymagał ode mnie, żebym wszystko od razu potrafiła. Jak sobie coś wkręcę to potem trudno mi zawrócić na właściwy tor;/ Masz 20 lat?;P

Gość pistacjaaaa28
ja zaczelam 2 miesiace temu podobna prace........też stresowalam sie,ale tylko pierwszy dzien, dzieje sie to nawet nieswiadomie. potem tez robilam sporo bledow, bo z fakturami wczesniej nie mialam do czynienia,ale teraz juz lepiej:) czasem udaje "glupia blondynke" bo nie musze wiedziec wszystkiego.a i tak zarabiam 1500netto wiec mi wisi

Gość cvxcvnb
a co to za praca?

Gość katalonka ble ble
Miałam kiedys taką pracownicę, która wychodziła z założenia, ze ona czegoś nie rozumie i tego robic nie będzie. Mimo umowy na stałe (myslała, ze jest nie do zwolnienia) już nie pracuje. Dziwi mnie postawa młodych ludzi - nie umiem wszystkiego, robię błędy, ale nie staram się ich poprawiać, bo mi to wisi, bo zarabiam tyle i tyle.

Gość aniax20
to praca w takiej knajpie sezonowa.. no w stresie ciezko mi wszystko wychodzi...ale np jak mialam praktyki w hotelu (za darmo) to wszystko duzo lepiej robilam, anizeli mieliby mi za to placic. Wiem e to glupie ;) ale to jest takie moje przekonanie, ze nie dosc ze robie cos zle to jeszcze mi ktos placi za to

a ja mam jutro rozmowę o pracę :-( też się bardzxo stresuję chociaż będę pracować tylko call center to nie wiem jak się ubrać na rozmowę i w ogólę.. ; /

Gość pistacjaaaa28
alez poprawiam swoje bledy,, bo czlowiek uczy sie na błedach, ale niestety mam coraz wiecej obowiazkow a umowa ta sama. tak to juz u prywaciarzy, ale w obecnych czasach ciezko wybrzydzac z robota i bierze sie co jest

Gość zawod od numerkow
a mi sie konczy umowa , nie wiem czy przedluza i musze szukac.. ble :o:P

Mała rada :) Powiedz ze zbierasz na samochód, pracodawcy patrzą na takich pracowników pod kątem tego że jednak beda dłużej związani z firmą. Że masz jakiś cel :)

Gość kib
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość upppppppppppp
ech a ja zazdroszcze tej papierkowej roboty. od dawna siedze na bezrobociu i otakiej pracy moge co najwyzej pomarzyc

Gość do kinky
nie uważasz, że w stopce zamiast beach powinieneś napisać bitch? :classic_cool: