Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana naszoklasowiczka

zdradzil mnie se swoja eks czy tylko mi sie wydaje?

Polecane posty

ostatnio dowidzialam sie, ze moj obecny pisal do swojej bylej. to on do niej pierwszy napisal, proponowal jej nawet spotkanie. nie wiem co bylo dalej, bo usunal nk i zdarzylam tylko przeczytac naglowek wiadomosci.. co o tym sadzicie, czy mam powody do posadzania go o zdrade?

Gość Nyśka!
Eh;/ Może czuje jeszcze do niej mięte przez rumianek... Od ilu już nie są razem? i w ogóle co na to Twój chłopak, tłumaczył Ci się?

moze masz racje z ta mieta, to w koncu byla jego pierwsza dziewczyna, pierwsza milosc.. chociaz nie sa juz razem od 7 lat..

Gość Nyśka!
Gdyby tylko do niej napisał to miał do tego wszelkie prawo, po co trzymać jakąś urazę lepiej rozstać się w zgodzie tak uważam. Ale z tym spotkaniem to go zapytaj w prost po co chciał się z nią spotkać. Ja niedawno zrobiłam taką głupotę;/ napisałam do byłego tzn to nie mój były tylko kolega z którym miałam przelotny romans napisałam tylko co tam u niego słychać kiedy mój chłopak się o tym dowiedział... Stwierdził że go zwiodłam i już mi nie ufa. I tak w piątek wszystko się skończyło:( Tak więc sama Sobie odpowiedz na pytanie czy jesteś w stanie mu dalej ufać.

Gość ^^tini^^
Jaj