Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chory od urodzenia

czemu nie ma legalnej eutanazji?

Polecane posty

Gość chory od urodzenia

Wreście znalazła się przyczyna mojej brzydoty Zawsze byłem tak jak by słabszy, brzydszy częste nerwice i stany depresyjne od kont zacząłem dojrzewać istne piekło Zawsze zadawałem sobie pytanie dlaczego tak jest? Dlaczego jestem taki słaby tak po za tym Wszyscy zawsze mi wmawiali że jestem rozpieszczonym zakompleksionym śmiesznym pajacem który nic nie robi w tym kierunku żeby się zmienić, a ja jakoś nie potrafiłem po prostu nie miałem siły Mam 21 lat wszystko wreście wyszło od 5 lat ponoć jestem chory na stwardnienie rozsniane.Lekarze sami są zaskoczeni że tak długo i tak wcześnie.Wyszła mi tez jakaś tam forma cukrzycy na którą ciepię ponoć od 5 roku życia przez lekkie niedocukrzenia czesto byłem pół przytomny.Nikt nigdy nie potrfił mi pomoc bo wszyscy z się z tego śmiali, jakos teraz placzą a ja się śmieje Mam ochotę wszystkich teraz zaj**ać zaczynając od starych bo milion razy mówiłem że już nie wytrzymam i błagałem o pomoc a oni że to wiek dojrzewania wyjdź do ludzi idż do kościoła, zacznij się modlić itp chce się zabić życie dla mnie nigdy nie miało żadnej wartości a wręcz było piekłem więc nie mam zamiaru z tym walczyć za dużo tego wszystkiego się nazbierało i tez nie mam po co żyć dlaczego nie można tego zrobić w sposób legalny czemu eutanazja nie jest dostępna w nagłych wypadkach takich jak mój Dodam że już kiedyś skończyłem ze sobą niestety mnie uratowano Oczywiście zostałem za to pobity przez starego ale jak błagałem o pomoc nikt mi nie potrafił pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować