Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam roczniaków:)

Jak wygląda Wasz dzień z rocznym dzieckiem???

Polecane posty

oczywiście pytam mamy nie pracujące jak wygląda wasz dzień jak sobie go organizujecie żeby nie zwariować jak organizujecie dzieciom zabawę czym je zjmujecie,mój syn skończył rok i ciężko mi okiełznać jego energię tym bardziej a taki deszczowy dzień jak wczoraj czy dziś:) poradźcie Mamusie

Gość mama synka z czerwca
Mój synek jest bardzo aktywnym dzieckiem. Potrafi zająć się sobą ale na krótko. Bardzo potrzebuje mojej bliskości i są takie dni, że chodzi za mną krok w krok i nie mogę nic w domu zrobić a najlepsze jest to, że do tej pory lubił siedzieć w foteliku do karmienia zajmując się jakąś zabawką ewentualnie pijąc soczek czy herbatkę albo jedząc banana i wtedy mogłam coś zrobić , ugotować obiad czy zająć się czymś innym, teraz strasznie protestuje jak zbliżamy się do fotelika. Mały już chodzi, więc siedzenie w foteliku bardzo go nudzi. Są lżejsze i cięższe dni ale tak to już jest z dziećmi i nie ma na to rady:)

mojego synka ciężko zająć czymś na dłużej też lubi siedzieć w foteliku ale krótko,krótko zabawki,autka,pchacz nic by tylko siedział u mnie na kolanach a przepraszam uwielbia laptopa:)