Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Lubicie spierrrrr*ć w podskokach?:) Bo ja lubie :)

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

na przyklad jak ktos mnie postraszy, to lubie podkakiwac jak żaba :) albo czasami jak króliczek w kapuście ....

Gość Ćiućmanija
ja lubię w półprzysiadach :) ale najbardziej to lubię zapierdalać krokiem baletowym :)

Gość gfhbhftruh
baletowym powiadasz:D a robilas przy tym takie fajne pirłłłłłłeciki ala gwiazda ?:D Hm...Ale zaraz znow mnie ktos nastraszy :( Zawsze jestem tu szczuta :(

Gość Ćiućmanija
lubię tez wtedy sikać bo jak sie szybko poruszam to moja bielizna schnie w tempie błyskawicznym :)

Ja jak mnie ktoś nastraszy udaję klangor żurawi i oddalam się niczym wystraszony gekon. :classic_cool:

Gość gfhbhftruh
buhahahaha :D ja smigam bez majtek😴 tymbardziej lubie wtedy robic gwiazde albo udawac żaby 😭 i jak mi jeszcze dotrzymuje mily brunet towarzystwa to w ogole moge robic wszystko. :):) jestem miła.

Gość gfhbhftruh
a ja jakos nie lubie udawac zurafia.. bo zabardzo mi sie to ze szkola kojarzy jak zaciagalam zurawia do kartki kolezanki:P ale za to gdy sa problemy lubie chowac glowe w piach ... jak....yy, zapomnialam 😭 O! juz wiem ! jak struśśśśśśśss :D

Gość Ćiućmanija
ja majtki tylko 2 razy w tygodniu bo na tym tez oszczedzamy, ze skarpetkami jest tak samo... lepiej kupic sobie jakas bluzkię co nię? :classic_cool:

Gość gfhbhftruh
a ja jeszcze chodze bez stanika:D dzien bez stanika jak byl....to sobie wlozylam skarpetki zamiast na stopki to na miejscu moich piersi...za to bylo wciaz jakby troszke pachniace...a nie takie spocone co by sie na stopy zalozylo...wiec lepiej oszczedzac na wszystkim.

Gość Ćiućmanija
ja muszę nosić stanik bo mnie ta slina cycki o 3 rozmiary je powiększyła :) muszę je jakoś utrzymywać bo na starośc dosięgna podlogi

Gość gfhbhftruh
haha, szkoda:( widac ze tylko ja jakas nienyrlana 😡 Powoluje wszystkich - badzcie nienormalni, pijcie sline, bekajcie w barach, piedzcie na koncercie, ale tylko gdy ktos za wami stoi...i nie myjcie wlosow na wazne wyjscie :classic_cool:

Gość Ćiućmanija
zyjmy w zgodzie z naturą :) bez zadnej chemii itp. zamiast mycia zebów pastą i szczoteczką mozna przeciez rzuc liscie mięty co nie? czy to takie trudne do choooja pana? :classic_cool: piasek zamiast mydła tez dobrze działa :) a no i nie spuszczajmy wody w toaletach, mozna dopiero wtedy az bedzie sie wylewac