Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szecherezada32

Właśnie wróciłam z Turcji - jestem zachwycona!

Polecane posty

Gość szecherezada32

Kochane, mówię Wam! po prostu Raj na ziemi! Pogoda super, jedzenie wspaniale i miejsca po prostu magiczne :D A najlepsze bylo to, ze Mezcyzni patrzyli na mnie z zachwytem i uwielbieniem, ktorego nigdy wczesniej nie widzialam... te ich oczy... Jeden nawet kleknal przede mna i wyznawal milosc! :) Musialam sie opierac bo nie chcialam wyjsc na jakąs latwą ale... to wciaz mi sie sni i czuje ze tydzien to wciaz mi malo. Chcialabym wrocic tam... Jak wrocilam do polskiej rzeczywistosci i zobaczylam tych niewyraznych polskich facetow... porazka jakas :o i kobiet docenic nie umieją, jaj nie mają. Teraz nie dziwie sie ze jestem sama. Hehe, juz planuje nastepna podroz i tym razem co najmniej 2 tygodnie :)

Gość szecherezada32
zadowolona kobieta i od razu "prowo". ach ta polska mentalnosc ;)

Gość milennciaaa
ja tez bylam i tez polecam :D mezczyzni super. do dzis mam kontakt z jednym na skypie i mnie do siebie wciaz zaprasza :)

Gość Autorko taż nie lubie polskiej
mentalności :-) i zazdroszczę CI wyjazdu :-) byłas sama? jak to załatwiałaś? Boże, ja jestem taka nieporadna, bo marzę o takim wyjeździe, ale trochę się boje i t5ak jakoś dziko samej

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
A co byście powiedziały jakbym napisał, że wróciłem właśnie z Tunezji bądź jakiegokolwiek innego muzułmańskiego kraju i napisał, że był tam raj na ziemi... że kobiety piękne, wspaniałe, zawsze chętne... a polki to się nie umywają do nich. Wiecznie głowa boli, jakieś problemy robią, grymaśne. Jak się odniesiecie do takiego stwierdzenia? :)

Gość Autttorka ma racje
Normalnie zakompleksiona polsko-męska karykaturo

Ja zakompleksiony? Wow, tego jeszcze nikt mi nie powiedział :D. No ale dajecie dziewczyny, jaka jest wasza reakcja na takie stwierdzenie?

Gość Autttorka ma racje
no tłumacze ci zakompleksiony pryszczaty chłopczyku, ze moja była by normalna reakcja, jakbyś opowiadał milo o kobietach południa, ja swoja wartość znam i takie teksty akurat mnie by nie wzruszyły, a Ty co taki wyrywny i zaraz od wyzwisk wyjeżdżasz, kto Cie tak wychował ???

Heh, chciałbym zauważyć, że ty mnie wyzwałaś już 2 razy :P, chyba problemy z wychowaniem ;). Zaś wracając do tematu to zawsze mam wielki ubaw jak czytam takie tematy :), banda sfrustrowanych codziennością kobiet lży na 19 mln ludzi w Polsce myśląc, że wakacje w kurorcie w muzułmańskim kraju pokazują obraz tego miejsca i jego mieszkańców :). Zaiste, żałosne jesteście.

Gość fbghgfergtrf
Przeciez od razu widac ze to prowo :nie ma co sie podniecac. Ja bylam w Egipcie i jakos nie rozumiem tego zachwytu nad arabami. Uroda nie powala,a w dodatku sa nachalni. Takze nie wiem co tu sie moze podobac. Jak chcecie przystojnych poludniowcow to jedzcie np do Grecji. Araby sie nie chowaja.

Gość oooffermaa
ja tam też lubię Turków.Ją wspaniali w łóżku.

Gość bzdziuuuuu
up yuyioii

Owszem, to jest prowo, jednak problem w tym, że wiele kobiet tak uważa... tzn. nie mój problem rzecz jasna, ale popisać na forum zawsze można ;)