Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczkapieczareczka

ludzie nie dajmy sie depresji

Polecane posty

zamiast siedzenia na forum spacer, kino, klub, zakupy czy cokolwiek, by tylko nie zamykać się samemu w czterech ścianach.

Gość biedna szkaradka
mi nic nie pomaga, nie potrafie wyjsc, nerwica przez ktora dzwiga mi sie strasznie cisnienie nie daje mi zyc. Ratowniczko jak zaradzic takiemu skaczacemu cisnieniu bo normalnie mam ok 100/70 a jak dopadaja mnie leki z byle czego to drastycznie rosnie cisnienie i atak paniki gotowy

Gość biedna szkaradka
ciezko myslec pozytywnie skoro zakodowane mam wszystko praktyczie od podstawowki a od niej zapewne sie zaczelo bo bylam wyzywana od brzydali i takich tam

Gość biedna szkaradka
tal ratowniczko ale co na to poradzic? kazda sytuacja poza domem wywoluje u mnie ta reakcje, nawet podczas rozmowy ze znajomymi, podczas ekscytacji, robie sie czerowna i atak paniki gotowy

prosty sposob ale pomaga...nos ze soba taka papierowa torebke po cukrze np. jak poczujesz ze ataka paniki sie zbliza-przyloz do buzi i wez kilka wdechowow z torebbki..co2 troche zniweluje hiperwentylacje.jak nie bedziesz miec ze soba torebki-zatkaj buzie i oddychaj przez nos. moze to nie jest zloty srodek ale pomoze oslabic atak.

zwróćcie uwagę na niedziela bo aż się o to prosi ;-)

Gość biedna szkaradka
dzieki ratowniczko ale gdyby nie te skoki cisnienia ktoere oczuwam to mysle ze tych atakow paniki by nie bylo. chcialabym sprobowal uzyc propranolol ale boje sie ze calkiem obnizy cisnienie i puls, bo zwyczajnie puls mam 60