Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghka

on woli kolegów i imprezy... ale beze mnie.

Polecane posty

Gość asdfghka

czasami mam wrażenie, że w ogóle się nie liczę. :( on woli wypady z kolegami albo na piwo, albo do klubu... w te dni w ogóle mi nie mówi gdzie jest, gdzie idzie ani co robi, odzywa się dopiero następnego dnia jak gdyby nigdy nic. :( ja rozumiem spotykać się ze znajomymi chcąc rozerwać się trochę bez drugiej połówki, ale nie robić to wciąż, nie dając nawet w te dni o sobie znaku życia. wiele razy chciałam już ten związek zakończyć, ale on lamentował, że jemu bardzo zależy i mnie potrzebuje, później dalej robił to samo. do klubu wychodzi sam, nigdy ze mną, nigdy nie pyta mnie o to czy chciałabym iść, on po prostu idzie... nigdy też nie wybiera wieczoru ze mną jeśli szykuje się jakaś mniejsza lub większa impreza. to samo jeśli chodzi o wypady gdzie indziej - na grilla czy na miasto. czuję się jak druga gorsza opcja, którą ma zarezerwowaną na dni, w których niczego nie planuje. i nie myślcie, że to jest tak, że dręczę go smsami dzień i noc, że jestem zaborcza i zabraniam mu widywania się z kolegami, bo tak nie jest, ale z drugiej strony nie pozwalam mu myśleć, że mi nie zależy. poza tym między nami jest bardzo dobrze, świetnie się dogadujemy i nieczęsto kłócimy, powiedziałabym, że kłótni w ogóle nie ma. tylko wyżej opisany problem mnie gnębi. :( i tak, o. chciałam się tylko wyżalić z nadzieją, że ktoś to przeczyta. :(

Gość Karolina_rumia
jestes swietna dziewczyna.ona baluje jak singiel a jak jest samotny ma cie na boku,gratuluje zwiazku :/

Gość asdfghka
może to moja wina, bo za dużo czasu od niego wymagam? :( ale przecież nie jestem kobietą bluszcz, nie jestem zaborcza ani niezdrowo zazdrosna. nigdy nie miałam na celu więzienia faceta w klatce i też tego nie robię i pozwalam mu na wyjścia, bo przecież nie jestem jego matką żeby mu tego zabraniać. boli mnie to po prostu :( gdyby jakaś kobieta miała taki problem na pewno już bym radziła zostawienie delikwenta, ale mi bardzo zależy. :(

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Moim zdaniem przeginasz w drugą stronę. Jak napisała Karolina - on ma jak singiel a Ty jesteś jako miły dodatek.

Gość lady-lady
Oczywiscie ze tak jest. Mozliwe ze jest z toba tylko dlatego zeby sie nie nudzic kiedy nie ma nic do roboty. A mowi ze zalezy? Moze sie boi ze nawet wtedy nie bedzie mial co robic. Widocznie nie masz na niego zadnego wplywu.

Gość asdfghka
więc co radzicie? zakończyć ten związek? :(

Na początek warto porozmawiać. Kończenie związku to jest "last resort".

Gość asdfghka
ale ja z nim rozmawiałam już nie raz. on nie widzi w tym niczego złego, więc znów zachowywał się tak samo. mam zamiar przejść z nim na relacje czysto koleżeńskie, bo ciężko mi z myślą, że jestem drugą, gorszą opcją. :(

Może postaw sprawę na ostrzu noża. Tzn. mnie się wydaje, że to taki typ po prostu, jego i tak nie zmienisz.

Gość lady-lady
Ja bym radzila zakonczyc. Skoro nie widzi w tym nic zlego to myslisz ze sie kiedys zmieni i bedzie cie bral ze soba? Zapomnij. Tak to jest taki typ i on sie nigdy nie zmieni. Taka prawda.