Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutaska:(:(:(:(

Denerwuje mnie fakt że mój były poukładał sobie zycie, a mnie boli do tej pory..

Polecane posty

rozstanie z nim! Już minęło 1,5 roku odkąd nie jesteśmy razem. Od pół roku w miarę zaczęłam dochodzić do siebie. Ale przez to rozstanie zawaliłam studia, straciłam pracę i nadal nikogo nie mam. Teraz jakoś doszłam do siebie, znalazłam naprawdę dobrą prace, ale i tak jestem nieszczęśliwa. On po rozstaniu szybko się pozbierał, obronił magistra, znalazł kobietę. Nienawidzę go za to. Za to że niby tak kochał, a wcale nie cierpiał po rozstaniu i szybko znalazł pocieszenie u boku innej. Życzę mu jak najgorzej!!!!!!!!!!!!!

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Wow, co za frustracja :P

Powinien przez następne 15 lat lizać rany z czego 7 spędzić w zakładzie dla obłąkanych i jechać na silnych psychotropach :P

Gość fdser
mnie z kolei wkurwia wlasnie to ze po kazdym rozstaniu laski maja na to wyjebane , chodz do klubow, bawia sie, wyrywaja nowych facetow i za chwile sie z nowym ruchają a faceci wlasnie cierpią

Wiecie co, muszę wam powiedzieć, że za bardzo interesujcie się żywotami innych ludzi... skupcie się na sobie :)

do tego on miał na imię Azor i często bzykaliśmy się, jak obłąkane pingwiny

dlaczego akurat pingwiny? :D

Gość Naj naj naj Najnormalniejsza
"do tego on miał na imię Azor i często bzykaliśmy się, jak obłąkane pingwiny" Ha ha ha ha Pan Azora bije już rekordy:D

Gość Ramaieczka
też się zawsze o takie rzeczy wkurzam, do tego jestem meeega zazdrosna o bylych. Na domiar zlego jestem jakas famme fatal, bo zawsze po rozstaniu ze mna kazdy kolejny znajduje panne, ktorej sie oswiadcza.