Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefefvet5ergy5fererfr

Spostrzeżenia dzielnych ujadaczy związków typu młodsza-starszy'

Polecane posty

Gość fefefvet5ergy5fererfr

łatwo zauważyć iż wiekszośc komentarzy zdecydowanie pochodzi od osób które nie żyją w takim układzie :) Meżczyzni ujadacze to ci którzy zazdroszczą starszym meżczzynom ( w powyższym układzie ), którzy miewają własnie te młodsze , niekiedy atrakcyjniejsze od swoich partnerek :) tu góruje zazdrość na tla fizycznym , żeby dopalić" też i kobiecie z takiego zwiazku ze starszym -wystarczy iż dopowie chory stereotyp " młoda siedzi z nim dla kasy" ,niekiedy potrafią szyderczo zakpić "stary- brzydki' Kobiety ujadaczki to takie, które z kolei z pogardą ,kpiną i ironia potrafią wyśmiać meżczyznę, a jaszcze bardziej doawlić jego kobiecie (młodszej)zarzucając podobnie jak wyżej panowie "dla kasy",a jesli są kobietami to pewnie wiedzą że nie to jest najważniejsze , tylko w tym momencie kieruje nimi po prostu zazdrość, zwyczajna zazdrość jako niepohamowane zjawisko psychiki człowieka. Kochani dajcie już spokój z takim nieludzkim postępowaniem , takie układy były i będą , wiec prosze nie wytykac palcami ,ponieważ nikt do końca z Was nie wie w jakim związku skończy ,jak los go potraktuje moze akurat będzie żył z kimś takim starszym , młodszym, nigdy nie wiadomo ....

Gość zawsze wiem co powiem
ale ja nic nie mówiłe

Gość no właśnie, no właśnie!!!!!!!!
coś mi się wydaje, że ty jesteś w takim związku skoro poruszyłaś ten temat... ;) a tak wogóle to taka jest ludzka mentalność, wolą gadać że "ona za młoda dla niego, na pewno leci na kasę" z czystej zazdrości niż po prostu zrozumieć, że ludzie się naprawdę kochają... :/ jak dla mnie bez różnicy:) wszystkim, którzy są w takich związkach powodzenia i szczęścia:) no i nie przejmujcie się głupim gadaniem tych wrednych zazdrośników;)

Gość dfdfdfffgg
skoro rucha cie stary ramol i dobrze ci z tym to twoja sprawa szmato, kogo to obchodzi? ty jestes lalką do posuwania dla dziada, twoje cialo zeszmacone rob z nim co cchesz i spierdalaj

Gość fghyuiopihiohgbhjkl
ty hej łosiu -dfdfdfffgg niech cie będzie zazrdośc dupe ci wyrwie :DDDD , no wiesz starszy może wiecej i dłużej :D

Gość no właśnie, no właśnie!!!!!!!!
do dfdfdfffgg: zazdrość ci dupe ściska??? nie możesz przeżyć, że niektóre wolałyby dać starszemu niż tobie? :D no i git:D bardzo dobrze żałosny dupku!!!

Gość dobrze mowisz
to moja sprawa komu daje dupy innym sie nie podoba bo zazdroszcza starego dziada psa knura

Gość zwykle tak jest
kobieta wiaze sie dla wygody i kasy ze starszym, szczegolnie jesli jest wieksza roznica wieku to jest uklad handlowy cos za cos

Gość Ty tez nie generalizuj.
Wiadomo, ze niekoniecznie chodzi o kase, ale prawda jest taka, ze zazwyczaj, podobnie jak zazwyczaj starszy ma brzydsze cialo itp Ja jestem mloda kobiera, ciesze sie, ze mam dojrzalego emocjonalnie, MLODEGO faceta i nie mam ochoty z kolei sluchac generalizacji panienek z ukladu "laska 20, facet 40", ze "mlody - niedojrzaly". Sama znam wielu infantylnych 40latkow