Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tggtrtt

czy jest sens byc ztaka kobietą?uzalezniona od dopalaczy?

Polecane posty

Gość tggtrtt

niby na pozor wszystko ok z dobrego domu dobre studia.Praca w bankowosci,posrednik kredytowy oraz posrednik nieruchomosci.Strasznie zapracowana,ladna ale chuda.Znam ja 2 miesiace bylismy juz razem blisko i dzis sie dowiedzialam ze nie ma dnia zeby nie wciakałą jakiegosexliziwe kokolino zeby jej sie lepiej szlo do pracy.Zawsze miala duzo energi malo spala byla optymistyczna usmiechnieta ale myslalem ze po prostu taka jest.To mnie rozwalilo.myslalem ze dopalacze to tylko nastolatki a nie 25 letnia kobieta zdawac by sie moglo biznesu.. Jak jej to zabralem byla zla...caly dzien spala i domagala sie tego głowna dac sobie znia spokój?

Gość policmajster
tak, rzuć ją, po co ty masz cierpieć. ja bym to zrobił bez wahania. ona ma najdalej 6 lat normalnego funkcjonowania przed sobą tylko... dopalacze to narkotyki, a ona jest narkomanką...

Gość tggtrtt
szkoda taka fajna kobieta sie wydaje..zadbana zorganizowana....tlumaczy ze to jedna mala wada zeby miala lepszy nastroj i wiecej sily do pracy

Gość tggtrtt
hy

Gość Sierżant Sieczka
ciekawi mnie ile jeszcze będzie tak mogła pociągnąć... potem wszystko się jej zawali. i ty polecisz z nią. słuchaj chłopie! wadą to może być np. zostawianie brudnych majtek koło łóżka, narkomania to dużo poważniejsza sprawa. jeśli ona jest rzeczywiście fajna, to znaczy że jesteś w stanie mieć jakąś inną fajną. wiem co mówię, bo kiedyś wplątałem się w podobny związek. cierpiałem jak ty na myśl o rzuceniu, ale przyszły inne:) głowa do góry! już pędź do klubu!

Gość bez przesady to nie jst narkom
dopalacze to nie narkomania

Gość Sierżant Sieczka
a kim ty jesteś pojebusie? "wieloletnim testerem"? "wiernym klientem" smartshopu? takiś smart?:) używanie dopalaczy to narkomania! przecież tam sprzedają substancje podobne do najpopularniejszych narkotyków, które różnią się minimalnie strukturą, zaś na receptory w mózgu działają tak samo. no ale nie! ten pojeb uparł się twierdzić że dopalacze to nie narkotyki! jesteś durniem i życzę ci przedawkowania.

Gość Sierżant Sieczka
tzn użytkownikowi 'bez przesady...' nie autorowi:)

Gość bzdziuuuuu
up up dużo dzsiaj takich tematów ;) stawiam że pisze je jedna i ta sama osoba na dopalaczach ;)