Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

Kulka pod skora na wardze sromowej wiekszej.

Polecane posty

Witam 3 dni temu zauwazylam ze mam dosyc spore twarde cos pod skora na wardze sromowej wiekszej. nie wiem co to jest przez to cala warga z 1 str jest opuchnieta i poczatek wzgorka lonowego takze. jak dotykam to boli to cos twarde jest podluznego ksztaltu ginekologa mam dopiero przyszlym tygondu. ost co sobie przypominam przed tym to to ze sie golilam maszynka nie wiem od czego innego moze to byc. Nie da sie tego wycisnac bo probowalam.. czy ktos wie co to mzoe byc ?

grzybica.....bardzo czesto w taki sposob sie objawia..

Gość tututufiffuuu
moze to byc powiekszony gruczoł bartholina moja mama ostatnio miała zabieg

nie swedzi nie piecze.. boli jak dotkne.. zaczelam smarowac od dzis clotrimazolum ,ale martwie sie

na bank grzybica, taki duzy pryszcz , ktorego nie mozna wycisnac...

od czego ten gruczol sie powieksza?? tylko ze ja mam to zgrubienie na wardze sromowej w centralnym miejscu. Nie miedzy wargaami miejszymi iwkeszymi tylko na wiekszych..

no tak torche przypomina w sumie pryszcza ale jest to zaczerwienione.. nie ma bialego nic jak przy pryszczu

Gość tututufiffuuu
jezeli to gruczol to go nie wycisniesz moja mama tez ostatnio to miala takie cos duze jak jajko i w srodku jest plyn poszla na zabieg i jew rozcieli to

Gość do autorki....
o, nie mogę, jaka grzybica? Prawdopodobnie na wskutek podrażnienia od nieczystej maszynki wdała się infekcja, albo w wyniku przeziębienia (zbyt letnie ubranie, gdy było zimno, lub gdy wiał silny wiatr). To najprawdopodobniej zrobił ci się wrzód.

No mozliwe i ta maszynka i to oslabienie organizmu bo taka pogoda.. jak taki wrzod wyleczyc?

Gość siri
Idz do lekarza, a sama nie wyciskaj ! Jak Ci bardzo dolega i idz i popros dr bez kolejki...