Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshiba Satellite

Ciuchowe zakupy przez allegro.

Polecane posty

Słuchajcie mam zamiar sobie pokupować pare ciuchów w tym miesiacu. No wlasnie ale wyatrzylam sobie na allegro fajne spodnie x3 marynarke x1 i pare bluzek. Ale obawiam sie ze beda albo za duze albo za małe. Teraz do was pytanie.. Kupujecie na allegro? i wszystko sie zgadza? Jak z rozmarami S albo L.?

Wszystko zależy od sprzedawcy, najczęściej podają wymiary danej rzeczy po z rozmiarówką bywa różnie

Jesssu nie kupuj ciuchów na Allegro :o Ja kupiłam dwie rzeczy: biustonosz i spodnie jeans :o To pierwsze za małe pod biustem się okazało a to drugie to omg, spodnie jak na słonia :o I baba nie chciała zwrotu spodni :o

"Jesssu nie kupuj ciuchów na Allegro" Oj tam oj tam. Można kupić dobre rzeczy taniej. Dzisiaj kupiłam sobie na ebayu trzy staniki i dałam za nie jakieś 40% mniej niż w polskim sklepie

Zazdroszczę figury skoro się w to wciskasz ja mam nauczkę i ubrań na Allegro nie kupię. To trzeba najpierw przymierzyć :)

Szopenowa to fajnie, byleby pasowały przez net mogę co najwyżej kupić skarpetki :P

Gość rgrgrtr4e
kupuje ale tylko markowe pewne rzeczy .kiedys kupowalam byle co i material jakosciowo pozostawial wiele do zyczenia

Gość rgrgrtr4e
ostatnio kupilam tanie spodnie z Diversa i weszlam w nie bez problemu! boskieeeeee

Gość ja kupiał wiele i bardzo czest
rozmiary ubrań są inne niż podane albo tez ubranie wygląda dużo gorzej niż na zdjęciu, a czasem to i nawet wysyłają inne

Gość rgrgrtr4e
dlatego tez kupuje sie markowe, ja nie zawiodlam sie ani razu

Gość mam beznadziejny rozmiar stopy
ja sobie kupiłam bluzke i kiecke atmosphere i kilka par leginsów z czego tylko jedne leginsy były za ciasne ( o dziwo od tego samego sprzedawcy oba rozmiar S a drugie były ok :O ) jedyne czego żałuje kupując z allegro to buty :( mam 2 pary i żal mi odsyłać...bo koszt pary 40 zł a wysyłka 15... wiec leza w szafie i kwiczza :(