Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Nie mogę zmienić stopki, więc muszę tutaj ogłosić Wam ważną informację.

Polecane posty

Nie jestem już z Kamilem! Dzisiaj sobie powiedziałam dość. Jego matka do tej pory nie oddała mi 300zł, a dziś znów prosiła o pożyczkę, a Kamil miał pretensje, że jej nie pożyczyłam po raz kolejny na "wieczne oddanie"! Powiedziałam mu, że jakby poszedł pracować na wiśnie (co chciałam mu załatwić), to mógłby jej osobiście pożyczyć, na co on do mnie że jestem egoistyczną materialistką i on z mamusią od początku o tym wiedzieli (w takim razie po co męczyli mnie, żebyśmy zalegalizowali nasz związek?)! Szala się przebrała, na wakacje jadę bez niego i zaczynam nowe życie!

Gość IMO13833
I ja wsadzę tutaj swoją pomarańczową mordę, aby ukrócić ten monopol czarnuchów. :classic_cool:

Bazinka, duża różnica wieku między wami była, nie żebym czytała stopkę czy coś... :classic_cool:

suwka Nie posądzam Cię, abyś czytałą moją stopkę, pewnie pamiętałaś po prostu :classic_cool:. Różnica wieku nie była dla mnie przeszkoda, ani jego mizerny status materialny, niechęć do pracy na wiśniach i matka pijawka, ale szala się przebrała, jak powiedział, że jestem materialistką, po tym, jak nadawałam im kasy i robiłam paczki do więzienia!Koniec. Niech sobie radzą sami!

Gość fgfgfgghjh
a tak go kochalas, zalosne babsko. ja z moim mlodziakiem nigdy nie zerwę, nie ma to jak mlodszy chlopaczek

Czyli dobrze zrobiłam? Znajomi piszą mi na GG, że będzie dobrze i że w końcu podjęłam dobrą decyzję, i nawet jacyć obcy się podłączają, bo mam opis "Od dziś jestem samotną kobietą"

fgfgfgghjh Sama jesteś żałosna, kochałam go i dalej kocham , ale nie dam się więcej tak traktować!!! Muszę się odciąć od tej patologicznej rodziny.

Gość fgfgfgghjh
jakbys go kochala bys go nie zostawilo, niedorozwinieta umyslowo 26latko

Gość dfghjkl
WSADT TA STOPKE DO DUPY I SPIERDALAJ RAZEM Z TYM KAMIEM-I TYLE NA TEMAT:D:D:P

bazienka :) No właśnie mówił, że za granicę chce wyjechać, bo tu za grosze nie będzie robił, ale myślałam, że tak o sobie gada. :O

Skąd wiesz? Mi właśnie pisał na GG, że chce wrócić do mnie, że matka już sobie pożyczyła kasę i żebym nie robiła afery.

Gość ixyyyyyyyyyyy
czy ktos wie jak zakonczyla sie ta afera?