Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lafnklbdgfkad

Czy kobiety po 24 roku mają jakieś pasje????

Polecane posty

Gość lafnklbdgfkad

jak sie popatrzy albo jeszcze lepiej poslucha np. w jakims paubie czasem rozmow to az uszy wiedna, juz niechodzi o jakies rozmowy o polityce itd. ale samo wyslawianie sie przeraza, przeciez to sa ludzie po studiach....

Tzn. akurat jeżeli chodzi o wysławianie się to faceci są znacznie gorsi od kobiet. Co zaś się tyczy rozmów o polityce... hmmm... wiesz, ja jestem z wykształcenia politologiem i mnie w ogóle śmieszą rozmowy o polityce jak czasem mi się zdarza posłuchać w pubie czy gdziekolwiek indziej :P.

Czy kobiety po 24 roku mają jakieś pasje???? no jasne , ze mają - np.faceci :P

Gość bardzo rzadko...niestety
juz niechodzi o polityke ale ja nie znam ktora czyta ksiazki dla przyjemnosci

Światowa Organizacja Zdrowia a tak na marginesie - niektóre baby maja pasje tworzenia wirusów w koncernach farmaceutycznych , by potem tworzyć na nie szczepionki i leki :classic_cool:

Gość chodze na kursy jezykowe,
biore udział w roznych szkoleniach, warsztatach, dokdsztalceniu - i co obserwuję- ze wiekszosc uczestników to kobiety. Zyja aktywnie! ( i dodam, ze nie mam tzw kobiecego zawodu.) kobiety opanowuja wszystkie dziedziny , mężczyzni sie cofaja!

Gość łoj revolver zgadzam się
facet , facet , facet sex , ciuchy i bezdenna pustota w niewinnych oczętach , kiedy nie starcza ramu aby przetworzyć jakiekolwiek dane poważniejsze niż ekipa z new jersey.Ja się już poddałam , albo dostaje głupawki jak słucham , albo dowalam ironicznie .Wg nich jestem aseksualną lesbijką bez powodzenia ( ileż w tym treści), ale yebie mnie to:).

Gość słodziutka Noxeliaa
no pewnie! malowanie paznokci i wcieranie balsamu na cellulit

"a tak na marginesie - niektóre baby maja pasje tworzenia wirusów w koncernach farmaceutycznych , by potem tworzyć na nie szczepionki i leki" A gdzieś to wyczytał? Bo to, że koncerny farmaceutyczne (zwłaszcza pfitzer) to niezłe skurwysyny to nie zaprzeczę, ale żeby kobiety rozwijały tam swoje pasje tworzenia wirusów to pierwsze słyszę.

Gość jak bylam mala
o zesz krwa, ale macie nasrane. a faceci to co robia? my malujemy paznokcie i wklepujemy sobie balsamya oni sie nie myja, a ich hobby jest ogladanie mecza w tv. tak na marginesie poznije facetow te pomalowane paznokcie kreca, to raz. dwa, strasznie stereotypowo myslicie, ograniczenie z was po prostu sie saczy.

O przepraszam, Ja się myję :) i nie oglądam meczów w TV... zaraz, ja w ogóle TV nie oglądam :D. ... Mnie pomalowane paznokcie nie kręcą, mnie kręci jak z kobietą mogę porozmawiać na różnorodne tematy. Wydaj mi się, że również nie myślę stereotypowo, tzn. każdy w jakimś stopniu myśli stereotypowo (efekt procesu myślowego) ale staram się z tym walczyć :)

my malujemy paznokcie i wklepujemy sobie balsamya oni sie nie myja, a ich hobby jest ogladanie mecza w tv. mecz, to święta rzecz - marny puchu...💤

A gdzieś to wyczytał? Bo to, że koncerny farmaceutyczne (zwłaszcza pfitzer) to niezłe sk**wysyny to nie zaprzeczę, ale żeby kobiety rozwijały tam swoje pasje tworzenia wirusów to pierwsze słyszę. kobiety są znakomitymi farmaceutkami oraz chemiczkami - potrafią być lepsze od facetów

No to ja bym to tych "paubów" nie chodziła...jakichś dziwnych ludzi tam spotykasz, nic innego, ze nie słyszałam o takich miejscach :P

hahahaha maluj maluj paznokcie, po 30 nakładaj tonę szpachli, botox , podnieś cycki , bo jak nie to cie wymieni na nowszy model.Właśnie potwierdziłaś ,że baby w większości głupie som.I skaml pod nogami swojego pana ,żeby ci kopa po 40 nie sprzedał.A ty dalej te paznokcie,,, i cellulit , bo coraz wiekszy.

Gość chodze na kursy jezykowe,
Swiatowa - moze nie tyle cofaja sie, co stoja w miejscu, pod czas gdy kobiety pra do przodu. O wiele wiecej kobiet studiuje i nie sa to tylko damskie kierunki. jeszcze nie tak dawno kobiet na Politechnice bylo bardzo malo, co dopiero w szkolach morskich - teraz sa wszedzie. Na wakacyjnym kursie szkoły jezykowej mam SAME kobiety w grupie! Ile kobiet swietnie jezdzi na nartach, uczestniczy w daekich wyprawach! W samorzadach jest coraz wiecej kobiet - to rosnie w postepie geometrycznym! A faceci jak sie zmieniaja? - zaczynaja golic klate i wstrzykiwac botox - tak to wyglada.

Gość jak bylam mala
swiatowa organizacja zdrowia- fajnie, ze nie ogladasz meczy, ja tv tez nie ogladam, ale pewna jestem, ze milej Ci sie rozmawiaz zadbana kobieta niz z "naturalna". naturalana w cudzyslowie, bo niektore za naturlanosc uwazaja niemcyei sie itp, niestety. z reszta co ja Wam bede tlumaczyc, sami siebie oszukujecie. pozdro od malujacej paznokcie kobiety, rozmawiajacej o facetach, lubiacej poczytac ksiazki i ciekawej swiata dla ograniczonych:)

Sparafrazowałeś Stalina Revolverze podobne powiedzenia były długo przed nim - zmieniały się tylko opisy :P

Oj tak...bo malowanie paznokci to oznaka zadbania i ma ogromny wpływ na jakoś konwersacji ;)

"kobiety są znakomitymi farmaceutkami oraz chemiczkami - potrafią być lepsze od facetów " Nie przeczę, ale co to ma do tworzenia wirusów jako hobby? :P Chodze na kursy jezykowe, "moze nie tyle cofaja sie, co stoja w miejscu" To zależy od faceta, wiele kobiet też tak ma. "O wiele wiecej kobiet studiuje i nie sa to tylko damskie kierunki." Fakt, więcej kobiet studiuje niż facetów... czy o wiele więcej - to zależy co dla kogo oznacza "o wiele" "jeszcze nie tak dawno kobiet na Politechnice bylo bardzo malo, co dopiero w szkolach morskich - teraz sa wszedzie." Jednak nadal dominacja facetów jest tam niezaprzeczalna (dominacja ilościowa) "Na wakacyjnym kursie szkoły jezykowej mam SAME kobiety w grupie!" Jak chodziłem na kursy językowe to faktycznie było zawsze więcej kobiet. "Ile kobiet swietnie jezdzi na nartach, uczestniczy w daekich wyprawach!" Nie mam pojęcia :P, Ty masz? :) "W samorzadach jest coraz wiecej kobiet - to rosnie w postepie geometrycznym!" Owszem, jest coraz więcej... ale co do tego geometrycznego to bym nie przesadzał. "A faceci jak sie zmieniaja? - zaczynaja golic klate i wstrzykiwac botox - tak to wyglada. " Ja nie robię ani jednego ani drugiego :) Jak bylam mala, "ale pewna jestem, ze milej Ci sie rozmawiaz zadbana kobieta niz z "naturalna"." Najfajniej to mi sie rozmawia z zadbaną kobietą - nie wytapetowaną. Poprzez zadbaną rozumiem umytą, z lekkim zapachem perfum (nie, że czuć na 1m), z lekkim makijażem i często się uśmiechająca :)

Ja tak po cichu dodam, że kobiety radzą sobie lepiej w systemie akademickim, dlatego częściej studiują.

ja nie przeczę ,że są kobiety ,które realizują się zawodowo, intelektualnie, mają pasje.I strasznie mnie to cieszy.Osoba , która w 1 poście jako wyznacznik siebie daje przykład malowania paznokci....No w każdym razie tipsiara trafia na dresiarza i żyją krótko i nieszczęśliwie:).Malowanie paznokci , peeling , balsam , a przede wszystkim kapiel to chyba norma a nie nowy trend?