Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami są puści.

Ci którzy narzekają na kobiety,że niby lecą na kasę

Polecane posty

Gość 001
"Skoro tak stawiasz sprawę, to cycki mam jak w banku. Czaru osobistego Ci u mnie pod dostatkiem. " :) :) no widzisz, trochę mnie jednak poznałeś, ale chyba wciąż nic z tego, bo i ja nie tracilam czasu i Cie przejrzałam, stad wiem, ze nabywszy sporo kafe doswiadczenia znasz calkiem niezle a la bajer zagrywki ;-)

Gość IMO13834
ta wyjątkowa "imo, moderacja już sobie mnie odpuściła na szczęście, ciekawe na jak długo" Cholera! Kolejny kosz. Teraz jest 1/501. :classic_cool:

Gość IMO13834
001 no widzisz, trochę mnie jednak poznałeś, ale chyba wciąż nic z tego, bo i ja nie tracilam czasu i Cie przejrzałam, stad wiem, ze nabywszy sporo kafe doswiadczenia znasz calkiem niezle a la bajer zagrywki. "Kafe Doświadczenie", uchowaj Boże przed wprowadzaniem je w życie codzienne. :D A Ty co, czyżbyś śledziła mnie jako Agentka-Losowa-Pomarańcza? ;)

Gość IMO13834
ta wyjątkowa "nie taka moderacja zła jak ją malują" "Malują"? Ja wolę zdjęcia. ;)

Gość 001
e nie, wystarczył mi tamten początkowy okres zeby get the picture :) a kafe doswiadczenie jak sam nazwa wskazuje odnosze do kafe bajeru i kafe cycek ;-)

Gość IMO13834
001 "e nie, wystarczył mi tamten początkowy okres zeby get the picture" Kobieto...szybka jesteś w osądzie, ale jak mawia przysłowie "YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH"! "a kafe doswiadczenie jak sam nazwa wskazuje odnosze do kafe bajeru i kafe cycek" No mam nadzieję. Bo real-bajer, powiązany z bezczelnym żądaniem real-cycków wiąże się z real-stalkingiem i real-pierdlem. :P ta wyjątkowa "ja też a nawet filmiki" Mam nadzieję, że Twe uwielbienie 'filmu' wiąże się bardziej z zamiłowaniem do ich produkcji, tudzież reżyserii - nie samym biernym odbiorem. :classic_cool:

Gość 001
"No mam nadzieję. Bo real-bajer, powiązany z bezczelnym żądaniem real-cycków wiąże się z real-stalkingiem i real-pierdlem." teraz to mnie przeceniasz :)

Gość IMO13834
001 "teraz to mnie przeceniasz" Metoda "na komplementy" bardzo często odnosi zamierzony skutek. ;)

Gość 001
to prawda, tak trzymaj, moze będzie wkrótce 2/1000 ;-)

Gość IMO13834
Tak naprawdę powinno być już dawno 2/500. Ale niestety (choć jest to konieczne) mam do czynienia z kobietami, a to istoty niesłowne. Tak, tak - ja pamiętam, że przegrałaś 'zakład' w którym nagrodą były cycki. :classic_cool:

Gość 001
"Tak, tak - ja pamiętam, że przegrałaś 'zakład' w którym nagrodą były cycki" albo cos CI sie przyśniło, albo jednak ciagle jeszcze sporo za malo mnie znasz :P

"Mam nadzieję, że Twe uwielbienie 'filmu' wiąże się bardziej z zamiłowaniem do ich produkcji, tudzież reżyserii - nie samym biernym odbiorem." wolę być widzem teatru/filmu jednego aktora :D

Gość IMO13834
001 "albo cos CI sie przyśniło, albo jednak ciagle jeszcze sporo za malo mnie znasz" Żeby mieć interes w "poznawaniu" potrzebna jest zachęta. ;)

Gość IMO13834
ta wyjątkowa "wolę być widzem teatru/filmu jednego aktora" Czemu tak skromnie? Monolog, to nie jest to. ;)

Gość 001
no tak, "interes" odgrywa w poznawaniu kobiet kluczowa role, czyli jestes malo wykjatkowy ;-)

Gość IMO13834
001 "no tak, "interes" odgrywa w poznawaniu kobiet kluczowa role, czyli jestes malo wykjatkowy" W tym wypadku to chyba dobrze, że nie jestem wyjątkowy, nie? Wszakże każdy samiec powinien posiadać 'interes'. ;)

"Monolog, to nie jest to. " no tak, dialog zawsze górą ;) a dobry filmik z ulubionymi i jakże dobrze znanymi sobie bohaterami to jest dopiero to:P